Чому Сергій Притула не хоче бачити та чути Ольгу Фреймут: дружба, яка опинилася на межі кохання та ненависті

Відомий український телеведучий Сергій Притула багато років дружив зі своєю колегою Ольгою Фреймут. Але раптом їхнім взаєминам настав кінець.

Відомий український телеведучий Сергій Притула багато років дружив зі своїми колегами Олександром Педаном та Ольгою Фреймут, з якими його зблизила програма “Підйом”. Енергетика між зірками була неймовірною, і здавалося, що нічого не може стати між ними.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі
Чому Сергій Притула не хоче бачити та чути Ольгу Фреймут

Чому Сергій Притула не хоче бачити та чути Ольгу Фреймут

Так, перше насіння конфлікту було посаджене, коли Ольга Фреймут отримала пропозицію від іншого каналу і раптово, без будь-якого попередження, покинула Сергія Притулу перед зйомками програми “Хто зверху?”. Зірка не стерпів такого зневажливого ставлення і, звісно, спитав зі своєї подруги за подібний вчинок.

Колегам вдалося налагодити стосунки, і хоча вони вже не були такими як раніше, Ольга Фреймут дозволила собі ще один хибний крок. Якось Сергій розповів, що останньою краплею у їхніх стосунків стала публікація телеведучої на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій вона поділилася привітаннями Сергія з днем народження, але відредагувала їх таким чином, щоб здавалося, що він закоханий у неї до безтями.

Чому Сергій Притула назавжди викинув зі свого життя екс-подругу Фреймут
Чому Сергій Притула не хоче бачити та чути Ольгу Фреймут

Олександр Педан публічно не займав жодної сторони, але насправді залишився з другом. Якось телеведучий розповів, що з Ольгою припинив спілкуватися майже у той самий час, як прогримів скандал з Притулою. Декілька разів Ольга Фреймут намагалася достукатися до свого колишнього друга через різноманітні зауваження в інтерв’ю. Зірка те й діло зачіпала Сергія, щоб він якось відреагував на це. Та Притула був наче холодна глиба. Зрозумівши неефективність даної поведінки, Фреймут відпустила цю ситуацію.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".