“Старшого сина він назвав на честь діда”: з’ясувалося, що Андрій Данилко приховує двох рідних дітей

Стало відомо, що Андрій Данилко, можливо приховує двох спадкоємців. Односельчани покійної матері зірки розповіли про таємних синів виконавця.

Відомий український виконавець Андрій Данилко усе своє життя дотримувався версії, згідно якої в нього не було ні дітей, ні шлюбів. Артист наголошує, що в нього просто не виходить будувати серйозні стосунки, а увесь його вільний час, звісно, займає кар’єра та творчість.

З’ясувалося, що Андрій Данилко приховує двох рідних дітей

Андрій Данилко екстремально схуд
З’ясувалося, що Андрій Данилко приховує двох рідних дітей

Однак, близько 10 років тому журналісти завітали у село Клименки, де колись проживала його покійна мама і порозпитували сусідів про те, чи насправді чутки відповідають дійсності, і у славнозвісного Андрія Данилка є двоє синів. Деякі з жителів містечка підтвердили ці плітки.

“Старшого сина він назвав на честь діда по маминій лінії, а молодшого — як свого батька. Він так завжди хотів”, — кажуть в оточенні співака.

Натомість хтось заявив, що особисто спадкоємців знаменитості ніколи не бачив, а це означає, що і стверджувати те, що вони існують, не може. Хтось же відверто розповідав, що це брехня та наклеп. Так чи інакше, але журналістам не вдалося встановити істину.

Варто відмітити, що це далеко не вперше та не востаннє Андрію приписують родину та батьківство. Однак, він не змінює своєї розповіді. Варто відзначити, що далеко не завжди зіркові інтерв’ю відповідають дійсності, адже, наприклад, Олегу Виннику вдавалося приховувати свою родину роками. І варто відмітити, що правду журналісти дізналися саме завдяки візиту, який вони надали у село, де проживала і його покійна мама.

Та не варто відмітати і тієї версії, згідно якої чергове видання вирішило пропіаритися на особистому житті виконавця ролі Вєрки Сердючки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".