38-річна Осадча ошелешила публіку: крім Горбунова у ведучої є ще один чоловік — вся правда про нового партнера

Ведуча телеканалу "1+1" зізналась прихильникам, що окрім Юрія в її житті присутня ще одна людина. Хто цей загадковий чоловік, що підкорив серце зірки та надихає її на героїчні кроки.

Яскрава українська журналістка та телеведуча Катя Осадча вже п’ять щасливих років одружена з актором і шоуменом Юрієм Горбуновим. За цей час зіркове подружжя встигло народити двох малюків. Зазначимо, що цей шлюб був не перший у житті ведучої. До зустрічі з теперішнім коханим зірка три роки була дружиною народного депутата України Олега Поліщука, від якого вона народила свого первістка.

Однак у своєму Інстаграмі знаменитість поділилась, що в її долі присутній ще один чоловік, на ім’я Сергій. Він у всьому підтримує ведучу, допомагає та надихає.

Що відомо про загадкового Сергія?

Катя Осадча у програмі Світське життя
38-річна Осадча крім Горбунова має ще одного чоловіка

З початку війні Катерина Осадча займається важливим для суспільства соціальним проєктом під назвою “Знайти своїх”. Програма націлена на допомогу людям та родинам, близькі яких зникли чи з якими був втрачений зв’язок. Співробітники проєкту намагаються відшукати людей навіть на окупованих територіях та возз’єднати їх із сім’ями.

Для сайту “УНІАН” журналістка дала інтерв’ю, де поділилась, що саме спонукало її на створення даного ресурсу.

“Я зрозуміла, що кількість зниклих людей буде постійно зростати, і потрібно зробити так, щоб існував єдиний, повноцінний канал пошуку”, – коментує ведуча.

Сергій, який допомагає Осадчій у пошуку людей, і про якого вона натхненно розповідає – волонтер. Раніше чоловік мав будівельний бізнес, але з початку війни він не зміг залишитись байдужим до чужого горя. На жаль, фото чоловіка відсутнє, але Катя тепло відгукається про свого партнера, який не дозволяє їй зламатися та надихає іти далі до перемоги.

Хочемо нагадати, що у молоді роки Осадча намагалась побудувати також модельну кар’єру, та навіть їздила на зйомки до Токіо та Європи.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".