“Моя…”: Володимир Зеленський сколихнув Україну зворушливим зізнанням у почуттях до Олени Зеленської

Президент України Володимир Олександрович Зеленський вразив мережу раптовим публічним зі знанням у почуттях до своєї дружини Олени Зеленської.

Ще задовго до початку повномасштабної війни в Україні Володимир Зеленський неодноразово публічно говорив про свої почуття до дружини. Колись зіркова, пара а нині Президент України та його Перша леді змогли пронести своє кохання через усі випробування.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Володимир Зеленський сколихнув Україну зворушливим зізнанням у почуттях до
Олени Зеленської

І хоча Володимир Олександрович та його дружина далеко не завжди демонструють свої емоції на публіці, а особливо останні роки, адже до цього їх спонукає їхня діяльність, аудиторія не має сумніву, що у пари все добре.

Навіть чутки про те, що Олена Зеленська покинула чоловіка, що розповсюджувалися декілька років тому, не були сприйняті всерйоз.

Володимир Зеленський сколихнув Україну зворушливим зізнанням у почуттях до Олени Зеленської

А нещодавно президент України оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію своєї дружини Олени та заговорив про те, що його жінка вперше була на конгресі та обговорювала з американськими політичними діячами актуальні проблеми України, які виникли через війну.

Володимир Олександрович дав зрозуміти, що дуже пишається Оленою Зеленською, яка досягає все нових висот.

Зеленський також видав свої почуття до Першої леді України, назвавши її “своєю”. Така ніжність не залишилася непоміченою, і користувачі мережі одразу ж поділилися своїми емоціями стосовно прочитаного у коментарях.

Нагадуємо, нещодавно Олена Зеленська полетіла у Сполучені Штати Америки, щоб обговорити гуманітарні проблеми України. Користувачі помітили, що Перша леді України та її політична партнерка обрали взуття, під колір жовто-блакитного стягу.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.