Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

Впродовж 20 років Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур здавалися ідеальною парою, і мало хто здогадувався, що приховується за красивим фасадом. І хоча на даний момент вони являються одне одному екс-подружжям, їм все одно вдалося зберегти повагу та любов.

Зокрема, це в зайвий раз змогла продемонструвати артистка, яка відреагувала на скандал з її фотографіями, на котрих було помітно синці, лише в той момент, коли звинуватили її колишнього чоловіка.

Камалія оприлюднила звернення, в якому заявила, що мільярдер являється людиною з великої літери, філантропом та альтруїстом, і в жодному разі не дозволив би собі такі речі. Співачка попросила у публіки поставитися до її колишнього з пошаною. Адже він на це завжди заслуговував.

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною розлучення Камалії та Захура

Камалія та Мохаммад Захур зі своїми домашніми вихованцями
Богдан Беспалов розповів, що стало причиною розлучення Камалії та Захура

У цей момент увагу на себе звернув Богдан Беспалов, який поділився власною інформацію на рахунок того що відбувається. Адже тривалий час не було відомо, що стало причиною розлучення пари.

Преса дотримувалася версії, що крапку було поставлено після скандалу вдома між співачкою та її падчеркою Танею. Але блогер заявив, що насправді зі сторони мільярдера взагалі не було ніякої провини, як і зі сторони його сім’ї. Нібито саме артистка звернула свою увагу на іншого.

Богдан Беспалов назвав причину розлучення Камалії і Захура
Богдан Беспалов розповів, що стало причиною розлучення Камалії та Захура

І саме його Богдан Беспалов звинуватив у тому, що з артисткою стало на кадрах. Співачка дану інформацію ніяк не коментувала і на даний момент не розповідає, чи є в її житті новий обранець.

Окрім того блогер заявив, що виявляється розлучення уникнути було можна, адже мільярдер поставився до всієї ситуації дуже лояльно. Однак, співачка вирішила піти.

Але не дивлячись на усе це, вони продовжують добре спілкуватися та підтримувати зв’язок. За офіційною версією, це робиться заради дітей. Але хтозна, можливо їхнє кохання ще живе.

Схожі статті