Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Сьогодні сучасна жінка, яка чекає на дитину, може дозволити собі абсолютно будь-який одяг. У магазинах для вагітних величезний вибір суконь, костюмів, штанів та сорочок на будь-який смак та гаманець. Про те, як виглядати стильно в очікуванні малюка, на власному прикладі показала співачка Джамала.

Пропонуємо подивитися на ті, які співачка носить зараз, перед самими пологами. Так, на одному зі знімків Джамала позує у трикотажній сукні кольору молодої трави, яку доповнила довгою джинсовою курткою-сорочкою із сірого деніму, який дуже популярний у 2024 році. Завершенням образу стали класичні замшеві чоботи-козаки.

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок
Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок

Другий образ складається з довгої чорної сукні, яка повністю облягає фігуру. На додаток Джамала вибрала об’ємну чоловічу сорочку контрастного білого кольору та масивні кросівки на яскраво-зеленій підошві. Особливу увагу привертають незвичайні аксесуари, що освіжають образ.

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок

Третій комплект вагітної Джамали складається з трикотажної сукні молочного кольору з м’яким поясом, який співачка пов’язала поверх живота. Доповнили аутфіт шкіряний жилет рудого кольору і ті самі замшеві чоботи на невеликому скошеному підборі. Прикраси із жовтого металу завершили стильне вбрання.

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок

Зазначимо, що у всіх трьох образах артистка виглядала неймовірно жіночно. А ось Лілія Ребрик, яка народила третю доньку в середині березня, перед самими пологами вирішила зробити зухвалу фотосесію, на якій постала у нетиповому для вагітних мам образі. Замість милої сукні, зірка одягла червоний атласний костюм.

Вагітна Лілія Ребрик
Вагітна Лілія Ребрик

Як вам образи зірок?

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.