Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

2019-го Марія Яремчук повідомила про те, що завершує сценічну кар’єру та припиняє виступати. Шанувальники не могли зрозуміти мотивацію зірки, яка багато років віддала просуванню та розвитку у шоу-бізнесі. Втім, Марія Назарівна запевнила, що уся справа в її здоров’ї.

Мовляв, артистка боїться виступів перед великою аудиторією, і саме це стало причиною її рішення завершити кар’єру. У той самий період активно ходили чутки про любовний зв’язок Марії з Олександром Пономарьовим. Навіть подейкували, що вона може бути його цивільною дружиною.

Стало відомо, що Марія Яремчук вагітна

Марія Яремчук
Стало відомо, що Марія Яремчук вагітна

За всі ці роки Марія Яремчук вийшла на сцену лише раз заради виступу на Євробаченні в Ліверпулі. І ось нещодавно стало відомо, що Яремчук, виявляється, вагітна. Про це повідомляє платформа Уніан. Так, до мережі потрапили кадри, на яких можна побачити артистку з круглим животом.

Хоча існує велика ймовірність того, що на кадрах дівчина надзвичайно схожа на зірку, вже активно обговорюють можливе поповнення в сім’ї співачки.

Стало відомо, що Марія Яремчук вагітна

Артистка поки що ніяк не коментувала чутки навколо неї, а в мережі вже активно діляться здогадками на рахунок того, хто може бути батьком, і поки що серед версій лідує саме Олександр Пономарьов, який вже багато років приховує свою кохану.

Нагадуємо, 6 років тому Олександр Пономарьов публічно заявив про те, що в нього роман з колегою Марією Яремчук, однак одразу після цього артистка дала коментар, в якому заперечила цю інформацію. Пізніше Пономарьову довелося виправдовуватися на цей рахунок, і він заявив, що просто пожартував, адже це було 1 квітня.

Публіка з недовірою поставилася до цієї ситуації, і запідозрила, що насправді співак заявив про стосунки, просто не порадившись зі співачкою, через що і виникла незручна ситуація.

Схожі статті