Колишня дружина Потапа Ірина Горова засвітила округлий живіт і вразила новиною: вже вагітна третім?

Колишня дружина відомого українського виконавця та продюсера Потапа засвітила на камеру округлий живіт та сколихнула мережу можливою вагітністю.

У попередньому шлюбі Потапа з Іриною Горовою у продюсера з’явився син Андрій. Власне, зіркове подружжя виховувало двох дітей — спільного спадкоємця та дочку Ірини від музиканта Юрія Горового.

Ірина Горова і Потап
Колишня дружина Потапа Ірина Горова засвітила округлий живіт

Коли дитина трохи підросла, стало відомо, що Потап вирішив піти від благовірної до своєї підопічної та колишньої партнерки Насті Каменських. Пара активно обговорює журналістами бажання завести дітей, але досі у Олексія та Насті не було поповнення в родині.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова засвітила округлий живіт

А от Ірина Горова нещодавно змогла сколихнути мережу імовірним цікавим положенням. Справа в тому, що зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на який постала спиною.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова засвітила округлий живіт

Тим не менш, у кадрі видно, що талія зірки округлилась, і склалося враження, ніби в неї солідний животик. Цілком імовірно, що той, хто робив кадр просто не добрав правильного ракурсу, але і не варто відмітати імовірності того, що Ірина насправді стане матір’ю втретє. Якщо це так, то продюсерка навряд довго триматиме у секреті майбутнє поповнення в родині.

Нагадуємо, що після розлучення спільний син зірок залишився жити з матір’ю та сестрою Наталією. Родина проживає у столиці в центрі у розкішній багатокімнатній квартирі. Олексій часто приїздить відвідати сім’ю, а також з’являється на родинних святах. Тим часом Андрій майже не з’являється у новому будинку батька, а з новою мачухою бачиться вкрай рідко. Хоча родина стверджує, що між Настею Каменських та її пасинком нормальні стосунки, пресі у це не віриться через їх фактичну відсутність.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".