Оля Фреймут розповіла про складні стосунки зі старшою дочкою, яка народилася від британця: “Ну ти нормальна?”

Знаменита українська телеведуча Ольга Фоеймут вперше розповіла про складні стосунки зі старшою дочкою Златою Мітчелл, яка народилася від стосунків з британцем.

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років тому дала життя прекрасній дівчинці на ім’я Злата. Дитина народилася від британця, з яким зірка перебувала у цивільному шлюбі. Пара планувала жити разом і надалі у Великоюританії, але все пішло не за планом. Коли теледіва була вагітною стосунки почали стрімко руйнуватися, і, врешті-решт, їй довелося повертатися з животом до України.

Оля Фреймут розповіла про складні стосунки зі старшою дочкою

Батько Злати виявився вельми складною людиною. Але і старша спадкоємиця Фреймут не пасе задніх. Як відомо, телеведуча дуже любить обох своїх дітей, і робить все можливе, щоб виховати їх цілісними та самодостатніми особистостями.

Тож Злата Мітчелл виросла яскравою індивідуальністю: впевненою в собі, стильною, допитливою та здібною. Але Фреймут не приховує, що як би вона не кохала свою донечку, складнощі у спілкуванні все одно є.

Оля Фреймут розповіла про складні стосунки зі старшою дочкою

Маючи досвід спілкування з підлітками, Ольга Фреймут запропонувала своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram познайомитися з новою книжкою, яка вже надрукована українською мовою, про те, як мамі спілкуватися з донькою-підлітком. Робота має дуже яскраву назву: “Мам, ну ти нормальна?”.

Варто нагадати, що Ольга Фреймут дуже близька до сфери книгодрукарства, адже вона тільки стала авторкою власної книги, але і займається поширенням та друкуванням іноземних авторів українською мовою в Україні. Зірка дуже любить книжки, найякісніші з них постійно рекомендує підписникам у своєму мікроблозі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".