“Ми прийняли рішення”: Ксенія Мішина зізналася, що до її сім’ї повернувся батько її єдиного сина Платона

Ксенія Мішина розповіла ексклюзивну інформацію про батька свого сина Платона. Чоловік вирішив повернутися у життя сина під час війни. Дитину готують до знайомства з татом.

Відомо, що єдиний син знаменитої української акторки Ксенії Мішиної Платон не знайомий зі своїм батьком. Чоловік пішов з життя зірки ще до появи хлопчика. Раніше зірка зізнавалася, що чоловік навіть не робив спроб налагодити зв’язок зі своїм спадкоємцем. Однак, війна змінила все.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина зізналася, що до її сім’ї повернувся батько її єдиного сина Платона

Мішина зробила зізнання під час інтерв’ю Григорію Решетніку у тому, що вона готує сина до знайомства з його біологічним батьком.

Ксенія Мішина зізналася, що до її сім’ї повернувся батько її єдиного сина Платона

Так, через війну чоловік переоцінив своє життя і подзвонив Ксенії, дуже здивувавши її. Тим не менш, він має твердий намір увійти у життя свого сина, познайомитися з хлопцем ближче, і можливо, залишитися в ньому.

“Папа Платона з’явився під час війни. І він з’явився дуже чарівним у якийсь спосіб. Я не чекала, він мене набрав. Платон поки що нічого не знає. Але найближчим часом ми вирішили все розповісти. Вони вже зустрілися, але поки що ми не сказали. Я представила його Платону, як мого знайомого. Поступово усе. Йому немає виправдання. Він розуміє це. Він вибачився у мене, намагаюся його прийняти”

Варто відзначити, що Платон не впізнав батька, так як Ксенія Мішина навіть ніколи не показувала фотографії чоловіка.

Ксенія не буде заважати чоловіку завойовувати серце спадкоємця, і тим паче, вона заявила, що не може заборонити їм спілкуватися. Платон все одне має потребу у батькові. Також у хлопця, як виявилося, є брати та сестри, адже у чоловіка склалося життя з іншою жінкою. Тож дитина, імовірніше за все, познайомиться і зі своєю сім’єю.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".