Зірки, які усе життя невиліковно хворі, але не зламалися і продовжують жити: Данилко, Каменських та інші

В українському шоу-бізнесі є багато знаменитостей, які змогли підкорити сцену не дивлячись на стан свого здоров'я. Усі деталі в наші статті.

Далеко не всі люди, у тому числі знаменитості можуть похизуватися міцним здоров’ям. Однак зірки досить часто приховують правду про свій стан, факт, що своєї мети їм довелося досягати крізь біль та страждання. Давайте дізнаємося, хто з зірок приховав свої діагнози.

Андрій Данилко

Стало відомо, що Андрій Данилко виступив на розкішному весіллі
Зірки, які мають невиліковну хворобу, але не здаються

Вже багато років преса ділиться чутками про те, що Андрій Данилко невиліковно хворий. Минулого року інформацію підтвердив Юрій Нікітін, старий друг співака з російської федерації Андрій Разін взагалі заявив, що у стані артиста винні росіяни, які цькували його. Мовляв, у чоловіка через це з’явилася депресія.

Настя Каменських

Настя Каменських показала округлий живіт та вразила новиною
Зірки, які мають невиліковну хворобу, але не здаються

Знаменита співачка Настя Каменських зізналася, що після смерті її батька у неї почалися панічні атаки. Справа в тому, що вилікуватися від них не можна, але ще зменшити їх інтенсивність.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва публічно розкритикувала зірок, які заспівали українською мовою
Зірки, які мають невиліковну хворобу, але не здаються

Минулого року Даша Астаф’єва зізналася, що ледь не померла через те, що не мала гадки про свій діагноз. У співачки ендометріоз, який не лікується, але якщо не звертати на нього увагу, може привести до плачевних результатів.

Олена Кравець

Олена Кравець показала старшу доньку
Зірки, які мають невиліковну хворобу, але не здаються

Знаменита українська гумористка Олена Кравець минулого року зізналася, що страждає від невідомої хвороби шкіри. Час від часу у зірки з’являються червоні плями, які проходять самостійно. На алергію це не схоже, а артистка вже давно звиклася з цією проблемою.

Надя Дорофєєва

Надя свого часу розповіла, що страждає від акне. Як відомо, ця хвороба шкіри також невиліковна, але її можна тримати під контролем, що співачці вдалося лише під час активного розвитку її кар’єри.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".