Багатодітний Сергій Притула показав всіх своїх малюків від різних дружин: дочки Фреймут серед них немає (ФОТО)

Сергій Притула похизувався своєю великою родиною в Інстаграмі. Як чоловіку вдається бути успішним ведучим та хорошим батьком одночасно? Читайте далі.

Сергій Притула отримав популярність завдяки ролі ведучого у ранковому шоу “Підйом” на “Новому каналі”. Згодом він став автором та співпродюсером гумористичного серіалу “Файна Юкрайна” та заявлявся ще у десятках різних проєктів.

Будування кар’єри не завадило шоумену мати насичене особисте життя. У свій 41 рік він встиг стати багатодітним батьком трьох дітей від двох різних жінок.

Хто народив шоумену первістка?

Своє перше кохання, Юлію Андрійчук, Сергій зустрів у 2007 році. Незабаром дівчина народила телеведучому первістка, єдиного хлопчика, на ім’я Дмитро. Але цей шлюб не протримався довго, у 2014 році пара розлучилась. В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Притула зізнався, що через ряд обставин, невміння витримувати баланс між витратами часу на сім’ю та роботу, він не зміг вберегти свій шлюб. Зараз сину знаменитості 14 років і його вихованням переважно займається батько.

Багатодітний Сергій Притула показав всіх своїх малюків

Попри невдалі відносини та розпад сім’ї, знаменитість не втратив надію знайти справжнє кохання. Майбутню дружину Сергій зустрів на знімальному майданчику. Яскрава блондинка Катерина Сопельник працювала продюсером на “Новому каналі” й одразу закохала в себе ведучого. Побралися молоді у 2015 році, але не афішували свої романтичні стосунки аж до самого весілля. У 2017 році Катя подарувала чоловіку першу доньку Соломію, а згодом, через 4 роки, народила ще одну дівчинку – Стефанію.

Багатодітний Сергій Притула показав всіх своїх малюків

Ще більше історій про зіркових дітей, їхніх батьків, побачте на каналі наших партнерів “Одна Минута”:

Нагадаємо, що Сергій Притула створив благодійний фонд ще у 2014 році. Ведучий закуповує для військових засоби особистого захисту, ліки для шпиталів, екіпірування, автомобілі та багато іншого. Завдяки роботі шоумена вдалося навіть назбирати кошти на БПЛА. Такого українська історія ще і не бачила! Компанія, де хотіли закупати безпілотники, настільки надихнулася нашим народом, що вирішила їх подарувати.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".