Тіна Кароль вперше показала вродливого захисника, з яким зблизилася на початку війни: “Ось, хто підтримує”

Незрівнянній Тіні Кароль багато разів приписували різного роду романи. Проте зірка всі 8 років була вірна лише коханому Євгену Огіру. Нарешті вона показала нового чоловіка, з яким спілкується з початку війни.

Тіна Кароль тривалий час не розповідала про своє особисте життя. Та нещодавно у її сторіз з’явилося відео, де вона онлайн спілкується з новим чоловіком. Він — персона непублічна, адже зараз захищає у лавах ЗСУ нашу країну. Деталей поп-діва не розповідає про молодого красеня. А ось він пише у себе в Інстаграмі:

“Ось, хто підтримує мене від початку війни”, — далі показує військовий нарізку кадрів з Тіною, де вона показує сердечко та шле молодому поцілунки.

Тіна Кароль вперше показала вродливого захисника

Невідомо в яких стосунках перебуває артистка з воїном, адже знаменитість лишила у себе у сторіз відео, без зайвих коментарів. Перейшовши за посиланням на сторінку чоловіка, можна зрозуміти, що до поп-діви він точно небайдужий: ділився її відео з концерту у Лондоні та щиро дякує за підтримку популярну білявку. Вдалося знайти також кілька фото, де добре видно, як виглядає таємний захисник, що на зв’язку з Тіною з лютого.

Тіна Кароль вперше показала вродливого захисника

Чому не стало Євгена Огіра?

Тривалий час прихильники не могли зрозуміти, чому Євген Огір буквально тане на очах. Він почав стрімко худнути. Тіна не розповідала дуже довго про те, що її обранець бореться з онкологією. Чоловіка не стало у 2013-му році, коли рак шлунку забрав всі його сили. Кароль поставила на паузу свою діяльність, аби згодом знову вийти на сцену та розповісти у пісні про всю свою тугу за милим. Проте згодом вона все ж таки відпустила душею коханого.

Нагадаємо, що на початку війни Тіна Кароль виїхала закордон. Ще до бойових дій вона перебувала у жіночому монастирі. Вона не приховувала емоцій та говорила, що тепер там і лишиться. Проте, згодом співачка зрозуміла, наскільки вона може бути корисною своїй Батьківщині, якщо лишиться все ж таки публічною персоною. Знаменитість нині виступає на благодійних концертах, а до волонтерської діяльності привчає навіть сина Веніаміна. Більше про життя співачки дивіться у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".