Як виглядає і чим займається перша дружина Сергія Притули: ведучий полишив неймовірної краси жінку (ФОТО)

Сергій Притула має цікаву історію особистого життя. Він двічі одружувався та має трійко дітей. Що відомо про його першу обраницю та де вона зараз? Дізнайтеся все у матеріалі далі.

Сергій Притула. Герой цього матеріалу все своє життя присвятив телебаченню. Полюбився українцям, як людина творча, яка має непересічну історію кохання. Він двічі одружувався і нині просто у захваті від своєї обраниці. Проте, є ще одна жінка, якій шоумен не раз зізнавався у почуттях.

Патріот Сергій Притула вперше розповів, як уживається з дружиною
Як виглядає і чим займається перша дружина Сергія Притули

Що відомо про першу дружину Сергія Притули?

Сергій Притула свою першу кохану зустрів у 2007-му році. Знайомство сталося у Тернополі. Молоду красуню з пишною косою звали Юлія Андрійчук, але згодом, після походу до РАГСу вона візьме прізвище свого обранця.

У 2008-му році Всевишній подарував цьому подружжю дитинку. Хлопчик Дмитро став первістком для ведучого. Та згодом батьки карапуза вирішать розлучитися. Зірковий чоловік згодом зізнається, що у цьому шлюбі його стосунки кардинально не складалися. Кар’єра стрімко розвивалася, а його кохана не встигала за темпами свого обранця. Був важкий період, коли обидва не розуміли, що коїться, а згодом вирішили розійтися.

Як виглядає і чим займається перша дружина Сергія Притули

Цікаво, що з дитиною від першого шлюбу Сергій спілкується і досі, проводить дозвілля та подорожує. У сина тепер є дві молодші сестрички, яких народила вже друга дружина Притули, Катерина Сопельник. З нею знаменитість познайомилася під час роботи на телебаченні. Молодша донечка народилася у пари минулого року. Її назвали красивим традиційним українським ім’ям: Соломія.

Як виглядає і чим займається перша дружина Сергія Притули

Нагадаємо, що Сергій Притула став дуже популярним після того, як у 2008-му році став ведучим проєкту “Підйом” разом з Ольгою Фреймут і Олександром Педаном. У той же час став працювати у скетч-шоу “Файна Юкрана”, яке висміювало наші національні стереотипи. Цікаво, що згодом знаменитий чоловік також зацікавився і політикою, а нині займається волонтерством на користь наших українських захисників. Має свій власний благодійний фонд.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".