Переможниця “Голосу країни” Оксана Муха чесно зізналася про свої стосунки з Даном Баланом. Подробиці

Не встигла зійти зі сцени, як опинилась в обіймах іншого. Так у мережі пліткують про Оксану Муху. Як співачка коментує роман з Даном Баланом та від чого їй довелось відмовитись заради стосунків, читайте далі.

Молдавський співак, продюсер та музикант Дан Балан відомий не тільки на території рідної країни, а й серед українських слухачів. Його впізнають не лише як виконавця, а також як наставника проєкту “Голос країни”. Поряд із закордонним мачо, у тренерському кріслі, красувалася популярна співачка Тіна Кароль. Прихильники неодноразово помічали знаки уваги до нашої поп-діви та щоденно приписували колегам палкий роман. Попри те, що співаки часто миготіли перед камерами разом, жоден з них не зізнався у стосунках.

Втім, у відносинах не тільки з Кароль глядачі підозрювали закордонного виконавця. Під прицільні погляди прихильників потрапила учасниця та переможниця “Голосу” Оксана Муха.

Оксана Муха прокоментувала роман з Даном Баланом
Оксана Муха чесно зізналася про свої стосунки з Даном Баланом

Що відомо про підопічну Дана Балана?

Українська співачка й скрипалька Оксана Муха має почесне звання Заслуженої артистки України. Приїхавши зі Львову у 2019 році на шоу “Голос”, жінка одразу підкорила суддів своїм тембром сопрано та безперечно стала переможницею проєкту.

Після цього артистка записала спільну, україномовну пісню зі своїм творчим наставником, що й стало підґрунтям для розповсюдження чуток про їх роман. У кліпі колеги ніжно обіймаються, ніби робили це вже тисячу разів.

Виконавиця зізналась, що навмисно підігрівала плітки про стосунки з Баланом.

“На сцені ми всі маємо бути акторами, вірити в ту роль і відчувати по-справжньому. Це велика праця. Лише так глядач повірить. Якщо він повірив, що стосунки справді є, то все вдалося. Ми були максимально щирими, емоційними”, – в одному з інтерв’ю поділилась знаменитість.

Що стосується реального особистого життя Оксани, співачка розлучена. Шлюб з чоловіком розпався через втрату почуттів один до одного, але у пари є спільний син, вихованням якого займається виконавиця.

Нагадаємо, на каналі “Одна минута” ви можете знайти відео про те, як насправді розвивалися стосунки Кароль і Балана:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".