Катя Осадча вперше показала обличчя молодшого сина Данила: на скільки схожий хлопчик на Юрія Горбунова?

Відома українська телеведуча Катерина Осадча минулого року народила другого сина Юрію Горбунову. Пара завжди дотримувалася правил приватності, але нещодавно все змінилося, і вони показали обидвох хлопців.

Відома українська пара Катерина Осадча та Юрій Горбунов тривалий час не показували обличчя свого спільного сина Івана. Пара одразу заявила публіці, що дотримується правила приватності життя маленького сина. Згодно цього принципу, спадкоємець має сам погодитися на публікацію фотографій, де помітне його обличчя. Врешті-решт, дитина, можливо, не захоче жити публічно, і його батьки поставилися до цього бажання з великою повагою.

Катя Осадча вперше показала обличчя молодшого сина Данила

Катя Осадча вперше показала обличчя молодшого сина Данила

З якоїсь причини до Данила такого ставлення не відбулося. Буквально через декілька місяців після його народження батьки прийняли рішення показати обличчя дитини. Чим продиктований цей крок достовірно невідомо, однак, дитина встигне подорослішати і сильно змінитися, тож, імовірно, Катерина та Юрій розраховують на те, що вони ніяк не нашкодять Данилу якщо він також не захоче бути публічною людиною.

Так, не так давно на особистій сторінці Катерини в соціальній мережі Instagram з’явився кадр, на якому можна розгледіти, як виглядає маленький Данило.

Варто відзначити, що на обличчі маленького поки що не помітний генетичний зв’язок з Юрієм, але це також вельми тимчасове явище, адже малюки встигають змінюватися та проявляти схожість з батьками у різні періоди свого життя.

Нагадуємо, що Данило — третій за рахунком син Катерини Осадчої. Близько 20 років назад телеведуча дала життя своєму первістку Іллі, який на даний момент вже дорослий хлопець і навчається за кордоном.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".