Молитва, яка дозволить досягти всього, що вам потрібно. Вознесіть її до Миколая Чудотворця

Чи вірите ви, що святі чують ваші молитви і помагають? Як часто звертаєтеся у молитві до святих, коли хочете чогось досягти? Сьогодні мова піде про те, як звернутися до Миколая Чудотворця.

У диво вірять і дива очікують не одні лише діти. На диво у своєму житті розраховують і дорослі й старі. Всім людям хотілось би, щоб їхні мрії і бажання реалізувалися.

Святий Микола Угодник дасть можливість здіснити свою мрію, для цього потрібно лише мати уявлення, як до нього звертатися. До такої молитви треба підготуватися.

З чистим серцем і вірою молитися
З чистим серцем і вірою молитися

Для цього потрібно відкинути всі життєві турботи, усунути зі своєї душі злість і роздратування і всю свою волю скерувати на те, про що ви мрієте і чого просите. Щоб потрібне вам здійснилося, необхідно довіряти святому. Не випробовувати його можливість, а бути впевненим, що він справді в змозі допомогти вам, що він може здійснити абсолютно нездійсненні мрії.

Треба також не забувати дякувати Чудотворцю.

Добре молитися в церкві, в тиші, перед образом святого, але можна звернутися до нього і в своїх оселях, запаливши свічку.

Молитва до Святого Миколая

Святий отче Миколаю, Великий Угоднику і Чудотворче, надіє усіх, хто з вірою і щирою молитвою до тебе звертається.

Поспіши і захисти Україну нашу і всяку країну християнську від наступу чужинців і внутрішніх заколотів, від міжусобиць на національному чи релігійному ґрунті, від голоду, пошесті, потопу, вогню, меча і наглої смерті всяку християнську душу охорони.

І як помилував і врятував ти трьох чоловіків, що у в’язниці сиділи, і звільнив їх від смертної кари, так і нас, що у в’язниці своїх гріхів перебуваємо, врятуй і помилуй.

Заступися за нас перед Господом, щоб не за заслуги, а по великому своєму милосердю подав нам Христос Бог тихо і без гріха прожити на цьому світі і, коли буде лічити наші гріхи і прогрішення, щоб не порахував нам, а сподобив поставити нас праворуч з усіма святими. Амінь.

 

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.