Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та сколихнув мережу виглядом нареченої: “Занадто молода”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко сколихнув мережу кадрами з розкішного весілля. Хто одружився та дозволив собі запросити на торжество виконавця?

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко є вельми бажаним виконавцем на весіллях. До цього спонукає не тільки веселий репертуар артиста, але і його вміння запалити, а також зарядити своєю енергією усіх гостей. Тому зовсім не дивно, що молодята, які можуть собі дозволити запросити Вірку Сердючку та її команду, готові ставати у чергу заради цього задоволення.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля та сколихнув мережу виглядом нареченої

Однією з тих, кому пощастило побачити на своєму весіллі Андрія Данилка була співачка Асоль. Катерина Гуменюк, власне кажучи, запросила не тільки його. Данилко склали компанію Тіна Кароль та Дмитро Монатік.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля

І якщо під хіти Вєрки Сердючки усі танцювали та веселилися, то повільний танець молодята танцювали під Тіну Кароль.

Але не дивлячись на увесь ексклюзив, який відбувся на торжестві знаменитої артистки та доньки дуже заможного бізнесмена Катерини Гуменюк, аудиторія звернула увагу на смак дівчини, а також її вигляд. Зокрема, як це завжди трапляється, хтось не вподобав сукню, хтось макіяж, а комусь взагалі прийшовся не до смаку вік нареченої.

Так, на просторах мережі можна знайти коментарі про те, що новоспечена дружина була занадто молодою.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля

 

Варто відмітити, що на момент весілля дівчині було всього 25 років. Але в середньому в Україні дівчата виходять заміж саме у цей період свого життя.

Андрій Данилко відгуляв розкішне весілля

Нагадуємо, що Андрій Данилко ніколи не ділиться фотографіями з приватних заходів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, тому подібну інформацію можна дізнатися лише завдяки публікаціям гостей або журналістів, які отримали доступ до ексклюзивних кадрів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".