Заливако показав, для кого увесь цей час ліз зі шкури: дитина у жовто-синіх шкарпетках не від Анни Богдан

Відомий український бізнесмен та екс-холостяк Михайло Заливако вразив спільною фотографією з особливою дитиною, яка найближчим часом чекає на операцію.

Переможниця романтичного реаліті-шоу Холостяк Анна Богдан та Михайло Заливако перебувають у стосунках вже близько року. Не дивлячись на погані прогнози на майбутнє пара від аудиторії та зневіру у щирість їхніх почуттів, обидва довели, що не тільки кохають одне одного, але й готові боротися за своє кохання.

Анна Богдан у розкішній сукні та екс-холостяк Михайло Заливако в костюмі схвилювали мережу новиною
Заливако показав, для кого увесь цей час ліз зі шкури

Не так давно стало відомо, що пара розійшлася. Втім, довго у розлуці вони пробути не змогли і врешті-решт зійшлися знову. Зараз молоді люди знаходяться в столиці, а сам бізнесмен займається доброю справою.

Заливако показав, для кого увесь цей час ліз зі шкури

Так як у Михайла велика аудиторія, він взяв на себе відповідальність по збору коштів на операцію для особливого хлопчика Віті. Фотографію з дитиною екс-холостяк оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій знову попросив своїх підписників пожертвувати кошти для дитини, яка от-от ляже на операційний стіл.

У кадрі він обіймає хлопчика, який не забув показати аудиторії свою любов до України — дитина одягла жовто-блакитні шкарпетки.

Варто відмітити, що дитина зовнішнє схоже на чоловіка, втім, ніяких родинних зв’язків вони не мають. Михайло просто зголосився допомогти Віктору і взявся за збір коштів. Вже через 4 дні малеча рушить до лікарні та буде лікуватися.

Нагадуємо, що у Михайла немає власних дітей. Заради стосунків з Анною він переїхав з Харкова до Києва і орендував житло. Пара поки що не говорить про весілля та поповнення в родині. Втім, після війни ця ситуація може змінитися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".