Молитва до святої Параскевії П’ятниці: можна вимолити щасливу жіночу долю і відвернути найважчу недугу

Свята мучениця Параскевія П'ятниця у традиції східних християнських Церков з давніх давен вважалася заступницею і помічницею жінок. То ж молімося і ми до неї.

Моляться до святої мучениці Параскевії П’ятниці  у найскладніших обставинах життя. Люди зауважили, що свята допомагає при зціленні від  душевних і тілесних недуг; у випадку, коли жінка не може зачати дитину; про щасливу жіночу долю і вдалий шлюб; у часі, коли тривала посуха і була  загроза урожаю.

Вірні Православної Церкви обов’язково мали вдома ікону святої мучениці Параскевії П’ятниці і навіть носили її зі собою. І повсякчас молилися, випрошуючи за її заступництвом у Господа Ісуса Христа прощення і благодатей.

Молитва до святої мучениці Параскевії П’ятниці

Свята невісто Христова, багатостраждальна мученице Параскево! Ти з юності всією душею твоєю і всім серцем твоїм полюбила Христа Спасителя і живучи побожно серед невірних безбоязно проповідувала їм Святу Єванелію.

Ти з днів юності твоєї завжди благоговійно шанувала дні спасительних страждань Господа нашого Ісуса Христа і ради Нього сама добровільно постраждала. Тому і ми нині вітаємо тебе, багатостраждальна, і, дивлячись на святу ікону твою, з розчуленістю взиваємо до тебе – ублагай Господа за нас, що стоїмо і молимося тобі.

Нехай подасть Він і нам, як тобі, терпеливість і благодушність у бідах і скорботних обставинах; нехай за твоїм заступництвом дарує мирне і безгрішне життя, здоров’я і спасіння.

Нехай зішле Своє святе благословення і мир на нашу рідну Україну; а всім православним християнам нехай подасть твоїми молитвами утвердження у вірі, зростання у надії і християнській любові; нехай очистить нас від усякої скверни і ницості, нехай огородить нас святими Своїми ангелами, захистить, збереже і помилує святою Своєю благодаттю і вчинить спадкоємцями і причасниками Небесного Свого Царства.

І так, досягнувши спасіння твоїми святими молитвами за твоїм заступництвом, всеславна невісто Христова Параскево, прославимо всі пречесне і величне ім’я Бога Отця і Сина, і Святого Духа, який живе і царює нині і повсякчас, і навіки-віків. Амінь.

 

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.