Пішла з дому: вагітна дружина Балібея з Величного століття покинула зірку після його візиту до росії

Турецькі ЗМІ активно розповсюджують інформацію про те, що Фахріє Евджен вирішила піти від Бурака Озчивіта після його візиту до росії. Звідки взялися плітки?

Хоча фанатки Бурака Озчивіта розраховували на можливість підкорити його серце, актор давно віддав його своїй партнерці по серіалу “Корольок пташка співоча” Фахріє Евджен. Дружина знаменитості не менш вродлива за нього самого. Але як подейкують, дуже ревнива.

Бурак Озчивіт та Фахріє Евджен
Вагітна дружина Бурака Озчивіта покинула зірку після його візиту до росії

Вагітна дружина Бурака Озчивіта покинула зірку після його візиту до росії

Після скандального візиту Бурака до росії, який накликав хвилю хейту від українських глядачів, у житті актора почалися негаразди. Інсайдери розповіли турецькій пресі про те, що вагітна Фахріє забрала їхнього спільного сина та пішла з дому.

Вагітна дружина Бурака Озчивіта покинула зірку після його візиту до росії. Заголовок турецького таблоїду про розставання пари

Мовляв, скандал відбувся через численних прихильниць Бурака в російській федерації та фотографій з ними. Нібито ревнива дружина актора не змогла впоратися з негативними емоціями.

Вагітна дружина Бурака Озчивіта покинула зірку після його візиту до росії

Тим часом інші джерела повідомляють, що скандал стався не через поїздку, а через сімейний конфлікт. Мовляв, у Бурака погані стосунки з тещею, а у Фахріє — зі свекрухою. Тим не менш, новину про розлучення виконавець ролі Балібея одразу ж спростував, і попросив пресу не чіпати його родину. Однак, інформацію про втечу Фахріє з дому ніяк не прокоментував.

Варто відмітити, що раніше до мережі потрапляли повідомлення щодо безкінечних скандалів пари. Мовляв, увесь готель чув, як Озчивіти гучно сварилися біля басейну. Рік тому поговорювали, що через скандал на відпочинку, Фахріє забрала сина і самотужки вилетіла до Стамбулу з Бодрума.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".