Вагітна Настя Каменських: всі знаки, окрім пишного животика, які вказують на те, що у Потапа буде друга дитина

Настю Каменських давно підозрюють у вагітності. Нещодавно, під час її візиту в Ірпінь всі помітили ошатний виступаючий животик. Невже дійсно поп-діва при надії? Співачка дуже змінилася за останній час.

Легендарна співачка Настя Каменських давно мріяла стати мамою. Зірку не раз підозрювали у вагітності. І ось останнім часом можна помітити, як змінилася поп-діва, у якої вже помітний животик.

Вагітна Настя Каменських

По-перше, дружина Потапа взагалі перестала реагувати на чутки про її цікавий стан. Якщо раніше зірка жартувала, публікувала у себе плітки про це у сторіз, то нині кожним словом обходить цю тему. Дійсно, у народі є повір’я про те, що жінці до останнього не слід виказувати, що вона — при надії, особливо коли виношує дитя після 30-ти років. До речі, так само робила і дуже добра знайома Насті — Катя Осадча. Вона зізналася, що при надії на останньому триместрі.

По-друге, сама співачка зізналася нещодавно у сторіз, що перестала фарбуватися. Раніше без яскравого макіяжу артистка не уявляла свій вихід на публіку. І дійсно, лікарі радять не використовувати першу ліпшу косметику, а під час вагітності брати лише той догляд, який порадить професіонал.

Вагітна Настя Каменських

Також співачка давно не змінювала зачіску та відпустила досить довге волосся, а ще не фарбувала його. Є прикмета про те, що вагітним жінкам не можна стригтися, аби не нашкодити малюку. Проте, гінекологи вважають, що це повір’я — не робоче. Навпаки під час виношування карапуза можна і треба проводити лікування волосся.

Крім цього можна помітити, що весь час Настя прикриває животик то прапором, то пишним одягом. Так само, як і її інші колеги, які були при надії.

Нагадаємо, що Каменських до цього ніколи не мала дітей. Весь свій час присвятила кар’єрі. Натомість в її обранця Потапа вже є син від першого шлюбу. Дізнайтеся більше про життя знаменитостей у відео-матеріалі наших партнерів “Одна минута” та не забудьте підписатися на канал:

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.