Надія Мейхер розповіла про складності та фобії після народження другої дитини в 40 років

Зірка української естради Надія Мейхер набралась сміливості розказати про другу вагітність та фобії після неї на всю країну під час зйомок шоу на Новому каналі

Надія Мейхер залишається однією з найяскравіших та найгарячіших артисток гурту Віагра, з якого пішла ще у 2006 р, але не остаточно, фінальним роком у складі Віагри для Надії став 2011 рік. Жінка відома не тільки завдяки своїй співочій кар’єрі, а також є успішною телеведучою, актрисою та дизайнеркою. А ще чудовою мамою трьох діточок. Артистка має сина Ігоря та двох дочок Анну і Марію. Слід зазначити, що всі діти співачки мають різних батьків.

Надія Мейхер розповіла про другу вагітність
Надія Мейхер розповіла про другу вагітність

Незважаючи на те,що жінка народила трьох дітей, вона має чудову форму, яка не припиняє манити чоловіків як магніт, це заслуговує на повагу, адже артистка додає багато зусиль, щоб знаходитись в такій формі після народження трьох дітей.

Надія Мейхер з доньками
Надія Мейхер з доньками

Що стало причиною розкриття таємниці другої вагітності ?

Надія Мейхер стала учасницею шоу “Хто зверху?” на Новому каналі, артистку запросили у жіночу команду до ведучої Лесі Нікітюк. Наді випало завдання заплутати свого противника з чоловічої команди, співака і актора Ельдара Кабірова, де головним є Сергій Притула. Мейхер повинна була розповісти історію про себе, а Ельдар повинен був сказати правда це чи брехня.

Надія Мейхер на шоу "Хто зверху?"
Надія Мейхер на шоу “Хто зверху?” – Новий канал

Сама історія

На шоу Надія розказала дуже особистий факт про складності другої вагітності, яка залишила серйозні проблеми для подальшого життя Надії. “Після народження другої дитини, доньки Анни, у мене з’явилася страшна фобія, я боялася сідати за кермо автомобіля і мені довелося найняти водія. Сама я тепер дуже рідко сідаю за кермо, мені страшно”

Актор та співак Ельдар Кабіров не довго думаючи сказав, що цей факт з життя Надії Мейхер не є правдою і був абсолютно правий у своїй відповіді, завдяки чому, приніс команді чоловіків додаткові бали.

 

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".