Потап щиро вітає українців із Днем Незалежності, а сам без жодних докорів у цей час засмагає в Іспанії

Потап оригінально вирішив привітати українців зі святом Дня Незалежності. Хоча співак перебуває зараз в Іспанії і схоже, що повертатися не збирається, він активно дає про себе знати в соцмережах. А виділитися серед інших Потап уміє.

Цьогоріч День Незалежності має для українців справді сакральне значення. Тисячі людей змушені перебувати поза межами рідного дому. Тож у цей день з різних куточків планети лунатиме “Слава Україні! Героям Слава!”, а жовто-блакитний прапор із гордістю підніматиметься вгору як символ нескореності та незламності українського народу.

Потап привітав усіх із Днем Незалежності

Зірки ще від учора активно вітають українців із державними святами. Не лишився осторонь і відомий продюсер та репер Потап. Він розмістив на сторінці зображення Акта проголошення Незалежності України і лаконічно підписав: “Зі святом, дорогі українці! З Днем Незалежності!” За словами Потапа, в Іспанії він активно займається волонтерством, дає концерти та збирає допомогу на українську армію. Одним словом, в Іспанії без Потапа ніяк не обійдуться, тож він змушений залишатися там. Деякі підписники залишили коментар під його привітанням, що попри зображення державного акта для декого закони так і лишилися “неписаними”. Прозоро натякнувши на самого автора допису.

Відомо, що дружина співака Настя Каменських нещодавно повернулася до Києва у їхній розкішний маєток. Співачка зняла патріотичний кліп на свою нову українську пісню “Коли мине війна”, де похизувалася апетитними формами у білому прозорому вбранні. В мережі шириться інформація, що співачка вагітна. Адже на останніх фото помітно, що вона дещо додала у вазі, хоча й намагається це приховати вільним одягом чи правильним ракурсом на фото.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".