Мер Києва Віталій Кличко та його дружина Наталія розлучаються через коханку: “Його серце зайняте”

Стало відомо, чому насправді Віталій Кличко та його дружина Наталія після тривалих років життя окремо вирішили розлучитися офіційно. Усі деталі в нашій статті.

Віталій Кличко та його майже колишня дружина Наталія не жили разом багато років. Поки колишній спортсмен, а нині чиновник, проживав у столиці, його благовірна знайшла своє щастя у Німеччині. Здавалося, що так може продовжуватися вічно, але наприкінці серпня пара заявила про те, що розлучається.

Віталій Кличко та його дружина Наталія розлучаються через коханку

За офіційною версією, зіркова пара просто вирішила перенести на папір те, що проживає в реальному житті.

Віталій та Наталія насправді вже давно не пара, але штамп у паспорті залишили. Зокрема, екс-дружина мера Києва зазначила, що ставиться до нього з великою повагою та шаною, адже разом вони народили та виростили спільних дітей.

Віталій Кличко та його дружина Наталія розлучаються через коханку

Однак, нещодавно український журналіст Слава Дьомін розповів одну деталь, яка розставляє усе на свої місця. Так, цілком логічно, що перша причина розриву, яка приходить на думку — поява нової жінки або чоловіка. Зазвичай пари, які не надто турбуються про офіційний статус стосунків йдуть розлучатися через нового партнера та необхідність рухатися вперед.

Так сталося із Віталієм, який має кохану жінку. І хоча фактично нова обранця мера коханкою не є, офіційно вона зустрічалася з одруженим чоловіком. Слава Дьомін у своїй програмі “Слава ПРО” розповів, що Кличко поки що її приховує від громадськості.

“Віталій Кличко заявляє, що його серце зайняте саме Києвом, хоча за деякою інформацією, серце Віталія Володимировича зайняте не лише Кієм, Хоривом та Щоком, а є ще якась Либідь, про яку він поки що не розповідає, але незабаром розповість”, – сказав Дьомін.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.