Зірка серіалу “Свати” заявила про зміну професії: чому Анна Кошмал більше не знімається в серіалах

Анна Кошмал тимчасово не працює акторкою і не знімається в серіалах. На жаль, індустрія кіно зараз припинила роботу, тож і роботи у акторів немає і треба шукати нові джерела доходу

Акторка повідомила, що через ситуацію в країні виробництво фільмів припинилося і вона більше не акторка. Про відкриття свого бізнесу Анна повідомила в соціальній мережі instagram.

Як і всі українські актори Анна Кошмал вимушена була відмовитись від кар’єри актриси серіалів та фільмів. Натомість дівчина знайшла себе в іншій справі. Акторка відкрила інтернет-магазин натуральної доглядової косметики. Тобто, це не просто магазин з великим асортиментом, це особистий бренд Кошмал.

Чим займається Кошмал

Дівчина полюбляє догляд за своєю шкірою і ставиться до цього дуже відповідально. По-перше, доглянута шкіра це важливо для кожної дівчини і всі до цього прагнуть. По-друге, Анна все ж таки акторка і в кадрі їй необхідно виглядати ідеально, до того ж, грим не надто гарно впливає на стан шкіри.

Напевно через ці причина Кошмал вирішила створити власний бренд органічної косметики, якою буде користуватися та без опаски довіряти інгредієнтам та результатам після використання.

Косметичний бренд має назву “Plantanna.store”. В асортименті є засоби для догляду за обличчям, волосами та тіла. Це різні креми, сироватки, тоніки, бальзами для губ та для волосся, шампуні і багато чого іншого. А нещодавно Анна додала до асортименту патріотичні футболки та натуральні ароматичні свічки.

До речі, нещодавно на благодійному ярмарку, в якому брало участь багато акторів української спільноти,  Анна особисто продавала свої косметичні засоби де бренд “Plantanna.store” користувався популярністю серед дівчат та молодих жінок, які полюбляють якісні косметичні засоби. А виручені гроші відправилися в фонд підтримки ЗСУ.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".