Оля Полякова спалила свій кокошник та наділа вінок: враз змінилася зовнішньо та нарешті відкрила силу голосу

Екстравагантна і яскрава Оля Полякова вперше за свою кар'єру позбулася від атрибуту, який приніс їй славу і популярність. Поп-діва публічно спалила свого кокошника та ні про що не пошкодувала. У новому образі вона вийшла до своїх фанатів.

Оля Полякова. Хто не пам’ятає її несподіваних образів у кокошнику. У ті часи було лише дві зірки української естради, які обожнювали прикрашати себе так. Якщо співачка оздоблювала свою зачіску стереотипним елементом російського народного костюму, то її колега по шоу-бізнесу, стала фукусуватися на чудернацьких капелюшках.

Оля Полякова спалила свій кокошник та наділа вінок

Та нині поп-діва дала бій всьому російському, що її оточувало. Вона не соромилася проклинати ворогів публічно, замінила у репертуарі пісні, а головне спалила свій легендарний кокошник. Зробила це на камеру на відомій Лисій горі у Києві.

Згодом стало відомо, що в Ольги з’явився і новий образ. Тепер вона прикрасила себе віночком та заспівала вірші Лесі України. Про цю трансформацію артистка висловилася так:

“Мольберти з пустими полотнами — символ нового старту та нових можливостей. Взявши в руки фарби, ми можемо намалювати що завгодно, тож наскільки яскравим та різнобарвним буде наше життя — залежить від нас самих”

Знаменитість наголосила, що кожен сьогодні є творцем нової України. Наскільки веселим буде майбутнє можемо визначити лише ми.

У новому кліпі артистка постала у ніжному ліричному образі. Прикрасила себе скромною сорочкою замість звичного купальника. Замість паєток і стразів — обрала вишивку. Навіть у пісні голос Олі звучить інакше. Річ у тім, що Полякова являє собою дуже багатогранну музикантку. Вона вміє запалювати легкими розважальними поп-хітами, а може і заспівати оперним голосом. Свій головний серйозний зрілий талант їй доводилося тривалий час приховувати, адже образ легковажної Суперблондинки приносив чимало слави. Проте зараз вона показала, як співає насправді.

Нагадаємо, що нині Оля Полякова стала активно займатися українською та вивчати правила рідної мови.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".