Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила зізнанням про розставання з чоловіком: співак покидає родину

Молода дружина Віктора Павліка Катерина сколихнула зізнанням про свою родину. Незабаром блогерка залишиться з сином наодинці. Усі деталі в статті.

Знаменита українська пара Віктор Павлік та його концертна директорка Катерина досі бентежать думки їхніх фанатів. Коли закохані тільки-но об’явили про те, що знаходяться у стосунках, розгорнувся небувалий скандал. Адже дівчина декілька років була у статусі коханки.

Коханий чоловік Катерини Репяхової заглядається на дівчат
Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила зізнанням про розставання з чоловіком

Та незабаром Катерина звернулася до публіки та пояснила, чому сталося так, як сталося. У Репяхової знайшлося безліч виправдань, а у колишньої дружини Віктора Франковича — безліч звинувачень.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила зізнанням про розставання з чоловіком

Тим не менш, зараз зіркове подружжя дуже щасливе. Пара виховує маленького хлопчика на ім’я Михайлик. Він став великою розрадою для Віктора Франковича, який не так давно втратив свого молодшого сина Павла. Нагадуємо, що хлопець помер від саркоми, яка унесла його життя дуже швидко.

Так як Катя роками виконувала роль концертного директора зірки, вона як ніхто була готова до того, що з чоловіком доведеться розставатися, і надовго, так як він має багато гастрольних турів.

Нещодавно Катя знову сколихнула мережу зізнанням про те, що на її родину чекає розлука з головою сім’ї. Але на цей раз вона не пояснила, що відбувається.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила зізнанням про розставання з чоловіком

Цілком імовірно, що артист збирається поїхати виступати, а може Катя разом з мамою та сином знову поїдуть з України. Так чи інакше, але сім’ї не звикати до цього, і немає сумнівів, що чергову розлуку вони проживуть спокійно.

Нагадуємо, що син Віктора Франковича Михайло народився минулого літа. Для Катерини — це первісток, а от для Віктора Франковича вже четвертий спадкоємець.

Схожі статті