Вагітна Настя Каменських вперше зізналася, чому повернулася без Потапа: “В нього паралізоване обличчя”

Відома українська співачка Настя Каменських вперше дала ексклюзивний коментар щодо її чоловіка Потапа, який не приїхав з нею до Києва. У чому причина?

Декілька тижнів тому знаменита українська співачка Настя Каменських повідомила про те, що повертається до України. Після початку повномасштабної війни, усі 6 місяців вона знаходилася разом зі своєю сім’єю в Іспанії.

Вагітна Настя Каменських показала, чому навчилася у Каті Осадчої

Подейкували, що така поведінка продиктована цікавим положенням артистки, а її приїзд до столиці лише підлив олії у вогонь, адже під час виступу в Ірпіні Каменських засвітила величезний круглий живіт. Тож шанувальники впевнені, що артистка чекає на дитину.

Вагітна Настя Каменських вперше зізналася, чому повернулася без Потапа

Звісно, окрім великої кількості благодійних заходів, Настя Каменських активно відвідує різноманітні інтерв’ю. Нещодавно вона з’явилася на телеканалі СТБ. Журналісти порушили тему втечі Олексія Потапенко, і Настя Каменських дала розгорнуту та аргументовану відповідь. Мовляв, її чоловік лікується від паралічу обличчя.

“У нього паралізувало обличчя. Ми зараз проходимо процес адаптації. Більшість українців переживають посттравматичний синдром або депресію, у когось зі здоров’ям щось починає сипатися, нервова система не витримує. І зовсім скоро він приїде додому”, – прокоментувала виконавиця.

Варто відмітити, що весною зірка дійсно вразив фанатів виглядом. У продюсера було повністю перекошене обличчя, він не міг нормально розмовляти, і тим паче співати. Як пояснив Потап, це сталося через застуджений нерв. Та не варто відкидати версію, що у співака може бути дещо серйозніше.

Однак, декілька місяців тому Олексій виходив на зв’язок після об’яви про параліч, і продемонстрував серйозний прогрес. Міміка артиста працювала справно, хоча і не без проблем.

Що насправді відбувається зі здоров’ям Олексія залишається великою загадкою, як і вагітність його дружини. Тим не менш, Настя Каменських вже декілька разів встигла засвітити пишні форми, які інтригують аудиторію все більше і більше.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".