Арестович висміяв самого себе та публічно звернувся до дружини: “Зганьбився в інтернеті і спить”

Відомо, що Олексій Арестович активно підтримує жартівливі меми, пости та коментарі на свою адресу і більш того, радник президента сам бере активну участь в тролінгу своєї особи

Радник Офіса Президента Олексій Арестович, чи не найпопулярніший політичний діяч за все існування України. Його називають “народне заспокійливе”. Ця людина має неперевершене почуття гумору та здорову самоіронію, а його постійному спокою, може позаздрити кожний. Найпопулярніші фрази Арестовича “Вище ніс” і “2-3 тижні”. Саме з цими фразами вже існує купа мемів та коротких відео.

Найпопулярніший жарт зОлексієм Аристовичем
Найпопулярніший жарт з Олексієм Аристовичем

Здавалося б така зухвалість шуткувати над політичним діячем та робити з його фото чи фразами смішні зображення. Але сам радник президента має чудове почуття гумору і захоплюється творчістю народу, його це зовсім не ображає, навпаки. Якщо вже в такий період у людей є бажання шуткувати і знаходити приводи для цього, то виявляється дух сильніший за обставини і як цьому не радіти.

Тож Арестович така людина, яка може запросто пожартувати над собою та абсолютно адекватно сприймає критику і гострі коментарі на свою адресу, в його розумінні це нормально. Гумор – це життя.

От і черговий жарт  Арестович виклав в своєму instagram та в коментарях відмітив свою молоду дружину. На фото зображена всім відома вкладника з жуйки “love is…” на зображенні Арестович лежить у ліжку, а жінка вкладає його спати з фразою “Опозорился в интернете и спит”. А підписав фото політик таким чином, він запитав у дружини чи так це ?.

Коментарі під цим постом різні, але більш позитивні, адже Арестович є улюбленцем українських дівчат, тому гарних реакцій на такі жарти Олексію не бракує.Звісно що є й такі люди, яких дратує позитивний настрій політичного діяча. А також, деякі коментатори зазначили яка гарна в Арестовича дружина і як йому пощастило з такою обраницею.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?