Камалія розповіла про свої стосунки з першою дружиною Захура: “Дуже багато поганого про мене говорила”

Знаменита українська співачка Камалія вперше розповіла про стосунки з колишньою дружиною свого чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура. Усі деталі в нашій статті.

Понад 20 років чоловік знаменитої української співачки Камалії Мохаммад Захур зберігав таємницю щодо особистості своєї першої дружини. Єдине, що він розповів журналістам — це те, що його шлюб не був щасливим, і взагалі був укладений згідно традиціям.

Камалія вперше розповіла, чому її покинув чоловік Мохаммад Захур
Камалія розповіла про стосунки з першою дружиною Захура

Тим мене менш, про його дітей Таню та Армана публіка знала. Після початку повномасштабної війни в Україні, подружжя вперше наважилося розповісти про жінку, чия тінь постійно падала на їхній шлюб.

Камалія розповіла про стосунки з першою дружиною Захура

Так, нещодавно співачка та її чоловік-мільярдер дали ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу “Ростислав Продакшн”, в якому Камалія зізналася, в яких взаєминах перебуває зі своєю колишньою суперницею.

Артистка повідала, що не спілкується з екс-благовірною Захура через те, що остання дозволяла собі образливі висловлювання на адресу співачки. Ба більше, жінки навіть не знайомі. Упереджене ставлення колишньої дружини Захура випередило їхнє знайомство, тож зірка відмовилася від особистої зустрічі.

“Я з нею незнайома особисто, я бачила на фото, відео. Дуже багато поганого говорила про мене з початку нашого шлюбу. Тому я не маю такого бажання. Я дуже товариська людина, але, як я дізналася про це, у мене не було жодного бажання знайомитися з нею”, – зізналася артистка.

Не менш цікавим фактом стало те, що жінка проживає в російській федерації на даний момент. Втім, мільярдер запевняє, що його колишня не підтримує російської агресії і проти цієї війни.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".