Як зараз виглядає 43-річна Ані Лорак: після втечі з росії набрякло обличчя і з’явилися зайві кілограми

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак свого часу спричинила небувалий скандал виступом в анексованому Криму на честь його приєднання до російської федерації. Але це було лише початком.

Знаменита Ані Лорак завжди славилася своїм вродливим обличчям та розкішними зовнішніми даними. Буде справедливо стверджувати, що вона пробилася на вершину музичної індустрії не тільки завдяки бездоганному вокалу, але й миловидній зовнішності. Таланти артистки безперечні, однак з’ясувалося, що цього недостатньо для того, щоб втриматися у першому ешелоні.

Як зараз виглядає 43-річна Ані Лорак

Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним
Як зараз виглядає 43-річна Ані Лорак

Після того, як співачка виступала перед володимиром путіним в анексованому Криму, двері в український шоу-бізнес для неї закрилися. А після того, як вона не змогла визначитися зі своєю позицією під час повномасштабної війни на території України, двері в російській шоу-бізнес також для неї назавжди захлопнулися.

Спочатку артистка виїхала з території російської федерації, але згодом була вимушена видалити особисту сторінку в соціальній мережі Instagram через неймовірний шквал хейту з обох сторін.

Фанати артистки не бачили її більше, ніж півроку. І якби не кадри з весілля у Вірменії, не дізналися би наскільки вона змінилася під час своєї еміграції.

Як зараз виглядає 43-річна Ані Лорак

Зайві кілограми Ані Лорак стали для її шанувальників сюрпризом, як і зміни на її обличчі. Подейкують, що артистка не тільки втратила кар’єру, але згодом стане банкрутом. В росії на неї подали до суду нібито через обкрадання російських слухачів. Бойфренд артистки також її покинув та рушив до Сполучених Штатів Америки.

За деякими даними зараз Кароліна знаходиться вдома у свого колишнього чоловіка в Туреччині. Однак, офіційного підтвердження цьому немає, так як Ані Лорак просто не виходить на зв’язок.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".