Дружину Григорія Решетніка розкритикували за відпочинок з маленькими дітьми під час війни

Христина Решетнік, улюблениця українок, обурила публіку фотографіями з відпочинку в басейні, куди привезла дітей насолодитися останніми літніми днями

Христина Решетнік відома і дуже любляча багатодітна мама трьох синів, Діми, Вані та маленького Сашка. Всі хлопчики між собою неймовірно схожі, а сказати певно пішли вони в тата чи в маму не можна. Христина у своєму блозі instagram часто виступає як досвідчена мама та експерт з питань виховання дітей. На її instagram сторінці дійсно майже весь час світяться сини. Христина показує як проводить з ними час, хто з синів чим займається, видно,що роль мами їй дуже подобається і дуже личить.

родина Решетнік
родина Решетнік

До того ж, Христина робить успіхи у вихованні дітей, бо зізналась, що кожен наступний синочок, розвивається швидше, можливо на це впливає покоління, але ж і батьки грають велику роль у розвитку дітей.

На днях Христина поділилась фотографією з відпочинку з синами біля басейну. Молода мама вирішила потішити дітей перед початком шкільного року і це абсолютно нормально, бо дітям потрібно набиратися сил. Тим паче, що на морях родина Решетнік в цьому році не була. Христина та Григорій вирішили, що літати відпочивати навіть заради дітей, зараз не на часі.

Але навіть така заява не завадила хейтерам розкритикувати вчинок Христини. Люди обурені через те, що вона може собі дозволити привезти дітей до басейну та відволікти їх і себе від щоденних проблем та напруги. Натомість, не всі шанувальники були згодні з тим, що у час війни люди все ще мають право нормально жити і радіти кожній миті.

Обрена Христина Решетнік
Обурена Христина Решетнік

Звісно, що коментатори поділялися на два табори, одні засудили Христину так, ніби то вона винна в усіх їх проблемах, а інші навпаки, підтримали багатодітну мама в її поглядах та вчинках. Але сама Христина також обурливо відповіла хейтерам в історіях instagram.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.