Втер носа Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу та його молода наречена показали співачці, як треба любити Україну

Мурат Налчаджиоглу, відомий як колишній чоловік співачки Ані Лорак, разом з новою нареченою Лілією приїхав до Києва, чим показав колишній, що Лорак зрадниця

Раніше турецький бізнесмен Мурат жив в Україні, тому що його наречена та колишня дружина родом з України, чоловік прожив в Україні більше 15-ти років. Мурат успішно займався бізнесом та будував родинні відносини зі співачкою Ані лорак, яка на той момент мала неймовірну популярність і любов на рідній землі.

Мовчазна Ані Лорак
Мовчазна Ані Лорак

Роман Ані та Мурата був яскравим та гармонійним, спочатку пара довго зустрічалася, потім вони почали жити разом, через деякий час відгуляли пишне весілля та народили доньку, яка нині живе з Лорак в країні агресора. Але у шлюбі пара довго не протрималась, ніби-то Мурат зрадив зіркову красуню і через це пара розлучилася.

Після розлучення кожен жив своїм життям, Мурат повернувся до Туреччини та розвивав свій бізнес, а Лорак обрала популярність у росії де й перебуває досі. Виявляється, не тільки українців з корінням обурює позиція “мовчання” Лорак, а щей й її колишнього чоловіка з Туреччини.

Нещодавно Мурат повернувся до України з новою нареченою Лілією Реус, родом з Одеси. З якою вони разом займаються виробництвом і продажем косметичних засобів “Farmasi”. Більше про наречену Лілію нічого не відомо. Мурат не охоче розкриває її особистість.

Колишній чоловік Лорак Мурат відвідав Україну
Колишній чоловік Лорак Мурат відвідав Україну

Пара розгулювала по Києву та показала, яке насправді повинне бути відношення до України. Також Мурат відвідав посольство Туреччини у Києві та судячи з усього, має намір запустити в Україні свій проєкт, але який, поки невідомо. Цим фото, навіть без прямого посилу, колишній Лорак, Мурат показав, хто насправді був зрадником в їх родині. Лорак і на це ніякої реакції не показала.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".