Поспішала до Добриніна, а потрапила в руки правоохоронних органів: за що Квіткова відповіла перед законом?

Красуня Даша Квіткова так поспішала додому, що потрапила до рук співробітників поліції. Що накоїла дружина Микита Добриніна, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська блогерка та переможниця романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Даша Квіткова є улюбленицею української аудиторії, адже вміє красиво та душевно подати контент. За особистим життям родини спостерігають десятки тисячі українців.

Даша Квіткова нещодавно показала фотографію свого 8-місячного сина
За що Даша Квіткова відповіла перед законом

І хоча Даша має бездоганну репутацію, не обходиться і без критики. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото в купальнику, який багатьом підписникам здався занадто відкритим.

Враховуючи неймовірний стрес у користувачів мережі через війну, вони відреагували неймовірно жорстко. Однак, Даша налагоджує стосунки зі своєю аудиторією, щоб там не було.

За що Даша Квіткова відповіла перед законом

Деякий час дівчина знаходилася за кордоном. Судячи з усього, вона спочатку відпочивала в Туреччині, а потім перебувала в Польщі. Микита Добринін не бачив свою кохану протягом тижнів. Вчора красуня потішила підписників зізнанням, що повертається додому.

За що Даша Квіткова відповіла перед законом

Спочатку вона оприлюднила відео з кордону, а потім розповіла, що так сильно поспішала до чоловіка, що перевищила дозволену швидкість руху автомобілю. Дівчина одразу ж натрапила на співробітників поліції була вимушена заплатити штраф, який на даний момент немаленький.

Але щастя від возз’єднання родини це не зіпсувало, вже через декілька годин зірка показала, як вони з Микитою зустрілися, і якими неймовірними були емоції від цієї зустрічі.

Нагадуємо, що півтора року тому Даша Квіткова вперше стала мамою. Зіркова пара інтригувала мережу неймовірно романтичними знімками, які були зроблені під час вагітності дівчини. А тепер фанати пари мають можливість спостерігати за тим, як плід їхнього кохання підростає.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".