Заради кого Олена Мозгова розлучилася з Олександром Пономарьовим: голову продюсерки затуманив чоловік Гайтани

Свого часу розлучення Олександра Пономарьова та Олени Мозгової наробило багато гаміру як в світських колах, так і серед фанатів артиста. Що ж сталося насправді?

Шлюб Олени Мозгової та Олександра Пономарьова здавався вельми цікавим для фанатів артиста. Спадкоємиця легендарного композитора Миколи Мозгового та неймовірно талановитий вокаліст склали популярну зіркову пару.

Втім, обидва вирішили не реєструвати свій шлюб, а перебували в цивільному. Дочку Олени від іншого чоловіка Зою Олександр прийняв як свою, а незабаром у подружжя народилася спільна дитина Євгенія.

Заради кого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим

Заради кого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим

Однак раптом український шоу-бізнес сколихнула новина — Олена Мозгова пішла від Олександра Пономарьова. Чутки навколо цього розставання точилися різні. Втім, продюсерка дала офіційний коментар, в якому запевнила, що це її рішення і обґрунтовано воно її коханням до іншого. Але фізичної зради не було.

Згодом журналістам вдалося дістати інформацію, що об’єктом кохання Олени був Едуард Клім, який згодом став чоловіком Гайтани. Стосунків у них дійсно не було. А Олександр Пономарьов підтвердив дану здогадку в одному зі своїх інтерв’ю.

В свою чергу Олена Мозгова не робила ніяких коментарів з приводу цього. Приблизно через 20 років Олександр Пономарьов дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше звинуватив Мозгову у фізичній зраді. Це стало переломним моментом у стосунках екс-пари, і продюсерка публічно попросила артиста, щоб він назавжди про неї забув, а з журналістами обговорював інших своїх жінок, яких в нього було достатньо.

Заради кого Олена Мозгова розлучилася з Пономарьовим. Едуард Клім та Гайтана

Варто відзначити, що наступна дружина Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк дійсно звинувачувала його у численних зрадах. Мовляв, саме це і стало причиною їхнього розлучення.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".