Згасле та нове кохання Мурата Налчаджиоглу: Ані Лорак vs Лілія Реус – фотобатл колишньої та молодої нареченої

У мережі пліткують, що Мурат Налчаджиоглу обирав нове кохання за стандартами краси старого, кажуть, що нова обраниця Лілія схожа на колишню Лорак

Історія кохання Ані лорак та турецького красеня Мурата Налчаджиоглу тривала більше 15-ти років. Пара довго жила разом до шлюбу, під час їх стосунків, ходили чутки, що Лорак ніби Роксолана, була викрадена турецьким Султаном. Але це все жарти, у пари й справді було велике кохання, від якого згодом народилася донька. Але маленька не змогла зберегти родину і її батьки розлучилися.

Кожен жив своїм життям, натомість Мурат ніколи не кидав дитину. Він дуже любить донечку Софію, яку забирає до Туреччини час від часу та приїздить до неї. А коли у Мурата з’явилося нове кохання, він познайомив обраницю з донькою.На що обидві відреагували позитивно.

Лілія могла би влаштувати фотобатл з Лорак, бо нова обраниця Мурата не приховує романтичних відносин з чоловіком та дуже активно демонструє їх спільні фото,з відпочинку, зі звичайного, буденного життя та роботи. Натомість Лорак зараз не може похизуватися фотокартками з будь яким чоловіком, бо зірка видалила свою сторінку в instagram.

Після того, як на Лорак накинулись у соціальних мережах за її мовчазну позицію, під час війни в Україні, яку принесли росіяни, артистка, ймовірно вирішила запобігти великому спалаху ненависті на свій рахунок і видалила сторінку, тепер її не знайти і претензій в коментарях не написати.

Але тепер, навіть без будь якого батлу зрозуміло, що нова обраниця була і залишається  палким коханням турецького красунчика Мурата Налчаджиоглу. А Лорак наразі є не бажаною гостею в Україні, куди зараз повернувся Мурат з коханою Лілією.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".