Маленькі українці, які допомагають боронити Україну: чим заробляє малеча, аби допомогти ЗСУ

В нашій країні зараз з'явилась нова професія - волонтер, це люди, які дістануть будь що за стислий проміжок часу, аби тільки вчасно доставити це ЗСУ чи людям, котрі потребують термінової допомоги.

Волонтерством та благодійністю займаються не тільки дорослі, але й діти. Малеча не соромиться роботи і вона різна. Діти влаштовують власні бло-пости і не пропускають машини, поки ті не скажуть кодові українські фрази чи не дадуть відповідь на запитання, потім діти зізнаються, що насправді це не забава, а спосіб зібрати гроші на ЗСУ.

Дівчинка Валерія 10 років

Дівчинка грала в шахи на вулиці з дорослими і дітьми, знаючи свої здібності і таланти вона вигравала у суперників гроші для того, щоб зібрати  21 тисячу гривень на ЗСУ і передати їх у Фонд Сергія Притули. І до того ж, особисто. Валерїї вдалось зробити задумане і дівчина при зустрічі з Сергієм Притулою віддала йому зібрані кошти.

11-ти річний Андрій

Цей малюк надихнувшись історією Лери, подумав, що і в нього вийде своїми здібностями зібрати кошти на ЗСУ. Хлопчик також грає у шашки на гроші. Він виходить під торгівельний центр і чекає на суперників. Навіть у свій день народження малюк пішов заробляти на ЗСУ. Про цю ініціативу дізнався Олександр Педан і особисто приїхав привітати Андрія з днем народження та зіграти партію у шашки.

Насправді таких прикладів багато, але не всі вони стають відомими, діти дуже відповідально ставляться до такої мети. Це важливо для них, вийти на вулицю і своїми дитячими здібностями допомогти Україні наблизитись до перемоги. Тому за нове покоління хвилюватися не має сенсу, вони вже виросли достойними людьми з великим серцем, які роблять шалено-важливі вчинки для інших та свого майбутнього в Україні.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?