Донька Андрія Бєднякова зворушила серця українців своїм вчинком: “Подаруйте постраждалим дітям мої іграшки”

На сьогоднішній день війна не оминає навіть дітей і їх свідомість, маленькі діти зараз чудово розуміють, що коїться навколо і більш того, вони називають все своїми іменами.

Насправді, теперішнє покоління дітей зростає дуже свідомим, зараз діти не ховаються за своїм віком, навпаки, вони не бояться здаватися дорослішими, ніж вони є. Діти не бояться висловлювати свої думки і робити те, що вони вважають за потрібним. Звісно з дозволу або підтримкою батьків. Тому маленькі українці допомагають армії та Україні в цілому своїми відважними, шокуючими вчинками.

Українські діти перетворюються на героїв казок, мужні, сміливі, рішучі та щирі. Коли дитина ладна віддати останню іграшку, щоб зробити добру справу для іншого малюка, це дуже гідно. А таких маленьких героїв реальності, в Україні вистачає і цим треба пишатися, тому що це заслуга виховання і нашого менталітету, який зараз намагаються знищити.

Однією з маленьких героїв стала 7-чна донька телеведучого Андрія Бєднякова і Насті Короткої Ксенія. Дівчинка знає, що відбувається навколо неї і її дуже вражають історії постраждалих вій бойових дій дітей. Тому Ксенія захотіла бути корисною своїй країні і заявила батькам: “Подаруйте мої іграшки постраждалим від війни дітям”. Тобто 7-річній дитині більше не потрібні іграшки для себе, вона навпаки хоче віддати найдорожчі речі іншим і підбадьорити.

І
Історія Андрія в instagram

Цим вчинком маленька Ксенія дуже розчулила своїх батьків, а особливо зіркового тата Андрія Бєднякова. Телеведучий поділився світлиною з маленькою дівчиною в instagram сторіз, яка тримає набір пазлів. І підписав фото: “Ксеня сказала, щоб її іграшки отримали дітки, які постраждали від війни”. Також Бєдняков додав, що кожна дитина має бути щасливою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".