Діти-волонтери власноруч печуть печиво і збирають кошти на ЗСУ: “Я всі гроші віддам, тільки щоб ракет не було”

Маленьких благодійників з кожним днем стає все більше і більше, діти об'єднуються в команди та вигадують яким способом можна заробити гроші і віддати їх на потреби ЗСУ.

От наприклад на Вінниччині у невеликому містечку Хмільник 12 дітей зібрались в одну велику дружню команду волонтерів. Діти різного віку,починаючи з 5-ти років, 6 хлопців і 6 дівчат вигадали спосіб заробити гроші і допомогти українським бійцям на фронті. Так би мовити подарувати їм частинку своєї згуртованості та завзятості на фронт.

Діти самостійно розробили систему роботи, Влад, якому 13 років виступає в ролі кулінара, він готує своє улюблене макове печиво власноруч, за рецептом своєї мами. На кухні хлопцю допомагає найменший волонтер з команди Артем, а також друг Ілля, якому 11. Хлопці дружньо готують тісто. На приготування печива діти витрачають приблизно півгодини, хлопці відповідають за тісто, а сусідські дівчата займаються формуванням тіста.

Юні волонтери дають інтерв'ю
Юні волонтери дають інтерв’ю

Також на дівчатах лежить задача зробити прикраси як також будуть на дитячій вітрині і зібрати квіти для букетів. Діти намагаються все робити швидко, щоб донести до передмістя ще гаряче печиво та презентабельні букети.

Батьки здивовані такою віддачею дітей і їх згуртованістю. Найменший волонтер каже: “Я готовий віддати всі гроші, тільки щоб не літали ракети”. Також у команді юних волонтерів є дівчина, яка приїхала з окупованої території, вона каже: “Мі допомагаємо солдатам, щоб все було добре і ми скоріше виграли, бо тут добре, але хочеться додому”.

Кошти діти збирають на теплі речі для військових, кажуть: “Вже холодає, треба їм щось тепле купити”. Такою завзятою роботою команда юнаків зібрала понад 10 тисяч гривень, цю суму вони вже передали дорослому волонтеру і планують почати новий збір, хочуть купити військовим тепловізор.

Детальніше дивіться у спецвипуску новин за посиланням:

https://1plus1.video/tsn-specvypusk/2022/tsn-za-20220904-diti-volonteri-prodayut-samorobne-pechivo-dlya-zbirannya-groshej-dlya-zsu

 

 

Схожі статті

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?