Стильні образи на осінь 2022: Мішина, Ребрик та інші успішні жінки України продемонстрували осінні тренди

З приходом кожного сезону, жінки починають діставати з шафи свої речі і розуміють, що одягнути нічого, щось не модно, щось старе, щось вже не подобається, а щось не підходить за розміром.

Не секрет, що образи складаються з того, що ми бачимо на комусь, наприклад, на зірках, бо є така думка, якщо актриса це одягнула, то і я таке хочу, бо це модно, стильно та красиво.Тож, майже кожна жінка звикла орієнтуватися на стиль відомих жінок, щоб розуміти, які речі точно будуть виглядати бездоганно в цьому сезоні.

До того ж, психологи кажуть, що не можна зберігати речі з яких виросли морально. Тобто, якщо у вас залишився неймовірний светр з позаминулого року, то ви не зобов’язані його залишати у шафі, якщо впевнені, що він вам замалий по духу. Це навпаки шкідливо для жіночої енергії зберігати речі, які вам більше не по норову, викидайте їх сміливо і слідкуйте за новими трендами. А щоб вам було простіше обрати образи на теплу осінь 2022 ми зробили підбірку зіркових луків.

Класичні костюми

Людмила Барбір в костюмі
Людмила Барбір в костюмі

Костюми – це вже декілька років просто незамінна річ у жіночому гардеробі, вони підкреслюють жіночність та серйозність. Костюми є брючні, вони, до речі і є найпопулярнішими, з шортами та спідницями. Образ з костюмом підходить жінкам будь якого віку і будь якого розміру. Костюми здатні підкреслити характер жінки та зробити її зовнішність більш помітною для чоловіків. Телеведуча Людмила Барбір майже завжди виходить на вулицю та в ефіри лише в класичних образах, і найулюбленішою річчю в гардеробі Людмили є брючний, класичний костюм.

В’язані светри в поєднанні з джинсами або брюками

Лілія Ребрик демонструє светр
Лілія Ребрик демонструє светр

Светри це завжди ідеальна річ для осінніх вечорів, вони виглядають стильно та несумнівно зігріють. І це не лише зимня річ, вони рятують холодними осінніми вечорами. Светри не мають вікових рамок і вони додають до образу ніжності. Поєднувати светри з джинсами полюбляє Лілія Ребрик, українська акторка та телеведуча. Лілія демонструє класичний та зручний образ, до того ж колір дуже пасує їй під колір очей, на це також можна звертати увагу при виборі светра, особливо, коли він яскравий.

Легкі плащі

Слава Камінська в яскравому плащі
Слава Камінська в яскравому плащі

Плащ прийнято вважати класикою жіночого гардеробу, адже кожна жінка колись мріяла зіграти в житті сцену з романтичного фільму і одягнути лише красиву білизну та плащ. Але плащ це не лише кіношне вбрання, це ще й дуже зручна річ у повсякденному гардеробі. Плащі дуже круто поєднувати з гольфами та брюками, а якщо ви взуваєте кеди і вдягаєте класичні джинси, то образ виходить просто неймовірно стильним, до того ж восени 2022 плащі є трендом, до того ж в будь якому кольорі. Слава Камінська продемонструвала як поєднати яскравий плащ з класичним образом і виглядати дуже гарно.

Широкі сорочки

Дружина Володимира Остапчука Христина в модній сорочці
Дружина Володимира Остапчука Христина в модній сорочці

Раніше вважалося, що сорочки пасують лише чоловікам, а жінок вони перетворюють на мужичок, але реалії змінюються і мода також. Завдяки змінам в суспільстві, жінки мають право дозволити собі одягнути собі більше речей. Таким чином широкі сорочки увійшли в моду і мають велику популярність серед молодих жінок. Такий стиль полюбляє дружина Володимира Остапчука Христина. Вона гармонійно поєднує широкі сорочки з джинсами, платтями та іншими класичними речами, створюючі трендові осінні образи 2022.

Худі

Ксенія мішина в трендовому худі
Ксенія мішина в трендовому худі

А цей образ полегшить життя жінок, які ненавидять класику та гламур. Худі та світшоти завжди популярні та модні, головне не одягати надто “oversize” і це буде мати стильний та жіночний образ. От наприклад ніжна акторка Ксенія Мішина полюбляє комфорт і в повсякденному життя відтворює черговий тренд осені 2022 худі і джинси. Тож дівчата, які обожнюють такий стиль, можуть сміливо купляти на осінь худі.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?