Олександр Педан вперше розповів про свої нинішні стосунки з Сергієм Притулою: “Навіщо собі брехати?”

Олександр Педан та Сергій Притула в медіа просторі вважаються "братами", бо через велику кількість спільних проєктів, глядачі приписують чоловікам міцну дружбу на рівні з родинними зв'язками.

Спільний шлях Притули і Педана почався з ранкового шоу “Підйом” на новому каналі, де третьою ведучою була Оля Фреймут. Всі молоді, амбіційні та неймовірно веселі. Кожен випуск цього шоу підтверджував міцні стосунки між Педаном і Притулою, вони вважалися прикладом справжньої, чоловічої дружби. Навіть після закриття шоу, шляхи ведучих не розійшлись. Вони зробили спільний проєкт “Педан Притула шоу”, “Кабріоліто”, а також на популярному шоу “Хто зверху?” вони також багато років співпрацюють разом. Складається враження, що чоловіки не можуть працювати один без одного.

З
Зйомки шоу “Хто зверху?”

Натомість за межами знімального майданчика в чоловіків є домовленість. “Поважати вільний простір один одного”. За словами Олександра Педана, чоловіки в житті ставляться один до одного з великою повагою. Різні друзі, різні компанії, різні захоплення і хобі, різна діяльність, не враховуючи зйомок шоу. “Притула не екстримал, а я навпаки, він політичний діяч, я аполітичний”. “Просто так один одного не дьоргаємо”. Натомість Саша наголосив на тому, що вони з Притулою завжди готові протягнути один одному руку помочі, якщо це буде потрібно, каже про те що вони друзі, а те, що вони рідко бачаться, скоріш свідчить про те, що стосунки як у гарних знайомих.

К
Кадри з шоу “Кабріоліто”

Але ж за святковими столами Притула і Педан збираються разом. Чоловіки знають, що можуть звернутися за допомогою один до одного і не отримати відмови. Також Педан виділив, що є однією з небагатьох людей, від яких Притула візьме слухавку. Натомість “Сказати що ми друзі не розлий вода – збрехати, тому вирішуйте самі”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".