48-річний Андрій Данилко сильно схуд та зізнався, що позбавився 14 кілограмів зайвої ваги: фото “до” і “після”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко, який завжди мав щільний тип тіла, Нещодавно сколихнув мережу зізнанням про серйозне схуднення.

Впродовж усього свідомого життя Андрій Данилко не був худим. Звісно, сказати, що він мав проблеми з увагою важко, і тим не менш, як з’ясувалося, йому було від чого позбавлятися. Нещодавно артист завітав на інтерв’ю до шоу “І гримнув Грем”, в якому він розповів, як йому вдалося скинути такий великий об’єм.

Андрій Данилко сильно схуд

Андрій Данилко сильно схуд

Виявляється, зайва вага була напряму пов’язана з хворобою Андрія Данилка, про яку декілька років підряд говорила преса. Артисту все ж таки вдалося налагодити свій сон, і тому позбавлення від кілограмів також пройшло добре.

“У мене як у піонерському таборі. Такий розклад, ви не повірите. Я більш-менш налагодив сон, я скинув багато кілограм. Майже 14 кілограм скинув. Я встаю о 7:40, такий розклад, як у таборі я спеціально зробив. Тут у мене така їжа…”

Нагадуємо, що минулого року в Україні заговорили про важку хворобу Андрія Данилка. Сталося це через Юрія Нікітіна, який проговорився журналістам про проблеми зі здоров’ям у артиста.

Згодом надійшли деталі про те, що у співака була глибока депресія через скандал у російській федерації близько 10 років тому. Адже чоловіка всерйоз звинуватили в антиросійські пісні, і заборонили виступати не території країни. Втім, піар–відділ виконавця завірив, що окрім проблеми зі сном, Андрій Данилко не від чого не страждає.

Для того, щоб налагодити свій режим артист навіть мав свою особисту кімнату у санаторії, куди регулярно приїжджав. Судячи з усього, боротьба за здоровий сон продовжувалася багато років. Тож тепер Андрій може похизуватися результатами цієї складної боротьби.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".