Як виглядає зараз дочка-бунтарка Олі Фреймут: 16-річна Злата Мітчелл помітно округлилася та показала живіт

Злата Мітчел, донька телеведучої Ольги Фреймут, показала роздобрілу фігуру. Причиною округлого живота стали Біг Маки чи заморський бойфренд?

Існує думка, що як не крути, а діти завжди будуть схожі на своїх батьків, тому що батьківські звички та поведінка це перше, що з пелюшок бачить дитина. Але, все ж таки, у кожного правила можуть бути виключення і є діти, які доводять це власною поведінкою.

Героїня цього матеріалу, Злата Мітчелл, вже неодноразово переконала шанувальників в тому, що вона не збирається йти стопами своєї зіркової матері, Олі Фреймут.

Як виглядає зараз дочка-бунтарка Олі Фреймут

Пані Оля завжди виділялась серед публіки чітким знанням правил етикету та бездоганними манерами, які намагалась прищепити й своїй дочці Златі. Та підліток навпаки всіляко протестує подібним обмеженням та публічно демонструє власні погляди на загальноприйняті норми поведінки. Або ж дівчина просто перейняла характер рідного батька, Ніла Мітчелла, з яким Фреймут розійшлась ще бувши вагітною через сварки та непорозуміння.

Злата не так ретельно приховує особисте, як її зіркова мама і вже не раз бадьорила підписників відвертими фотографіями з мінімальною кількістю одягу. Свої пишні форми Мітчелл не соромиться демонструвати підписникам. Нещодавно дочка ревізорки виклала в інстаграм сторіс нову провокаційну світлину, де позує в міні-шортах та червоній, вкороченій футболці, з-під якої навіть виглядає спідня білизна.

Як виглядає зараз дочка-бунтарка Олі Фреймут

На цій фотографії, у порівнянні з попередніми, фігура Злати помітно попишніла. Тож або заїдаючи стрес через війну дівчина набрала пару зайвих кілограмів, або пані Оля скоро може стати бабусею Фреймут. Ведуча, як мінімум, заочно точно знайома з іноземним зятем, оскільки донька регулярно викладає спільні фото з обранцем.

Хлопця звати Оскар та ймовірно, що з донькою зірки він познайомився на навчанні. 16-річна Мітчелл зараз здобуває освіту в одному з інтернатів Лос-Анджелесу.

Нагадаємо, що рідний батько Злати, Ніл Мітчелл, проживає у Великобританії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".