Учасник “МастерШеф. Битва сезонів” Віктор Перехрест натякнув на одруження: що відомо про наречену кухаря

Найкумедніший учасник шоу "МастерШеф" Віктор Перехрест під час війни виявився дуже серйозним та сміливим молодим чоловіком, який проявив себе.

Віктор став відомим завдяки кулінарному шоу. Насправді життєва історія хлопця не є легкою. Він старший син в родині, його мама працювала двірником, щоб відпрацювати квартиру, в якій жила сім’я Віті. Він просинався о шостій ранку і йшов допомагати матері прибирати вулиці, а потім вирушав на навчання. Віктор давно захоплений кулінарією, саме тому декілька років тому вирішив випробувати долю та піти на шоу “МастерШеф” і пройшов конкурсний відбір, завдяки своєму таланту та впертості.

Вітя вважає, що головне для кулінара – вміння дотримуватися чистоти та гігієни, а також володіти креативом та вмінням викручуватися з будь-яких ситуацій. А от пустощі для кухаря неприпустимо, хоча судячи з поведінки Віктора на шоу, так сказати важко. Проте кулінар з Перехреста справді гарний. Прикладом для нього є суддя Ольга Мартиновська, яка спочатку й сама була учасницею шоу і перемогла, завдяки своїм старанням. Також після звичайного шоу, Вітя ще й брав участь у “Битві сезонів”.

Скріншот сторіс Віті
Скріншот сторіс Віті

Вітя завжди мав образ дуже кумедного хлопця, але з приходом повномасштабної війни він показав себе зовсім з іншої сторони. По-перше, Перехрест натякнув у своєму instagram на весілля, але дівчину Вітя не показує, можливо це хтось з учасниць “МастерШеф”, а можливо хтось з реального життя та оточення Віктора. А по-друге, він проявив себе як справжній чоловік пішовши парамедиком на фронт. Такі вчинки у тяжкий час показують справжність людини та її наміри. Тепер, глядачі будуть дивитися на Віктора іншими очима і сприймати його більш серйозно.

Віктор в ролі парамедика
Віктор в ролі парамедика

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".