Святослав Вакарчук пішов з “Голосу країни” ще до початку сезону: чому лідер “Океан Ельзи” став вигнанцем з шоу

Фронтмен рок-гурту "Океан Ельзи" відмовився знов зайняти судейське крісло у проєкті "Голос Країни". Як коментує своє рішення артист та як відреагували зіркові колеги?

Святослав Вакарчук один з найвідоміших та найвпливовіших українських артистів. Його голос впізнають серед мільйонів інших, а слова його пісень знає напам’ять майже кожен українець. П’ять сезонів Вакарчук був суддею та творчим наставником на вокальному проєкті “Голос країни”, де ділився з молодими артистами своїм музичним досвідом.

Тренери Голосу країни 12
Святослав Вакарчук пішов з Голосу країни

Через війну знімання деяких шоу було призупинено, у тому числі й “Голос”. Але нещодавно стало відомо, що скоро шоу повернеться та телеекрани глядачів. Шанувальники рок-виконавця хотіли б знов бачити свого улюбленця у судейському кріслі, але на своїй сторінці у фейсбуці Вакарчук оприлюднив новину, що у нових випусках фанати його не побачать.

Хто сяде у крісло Вакарчука поки невідомо, а сам артист вирішив, що повинен займатись іншою діяльністю.

“Зараз моя задача — підтримувати бійців на фронті та допомагати Україні у благодійному турі Океан Ельзи “HelpforUkrainetour”, — зауважив співак.

Святослав Вакарчук уже понад місяць їздить Україною найбільш небезпечними місцями
Святослав Вакарчук пішов з Голосу країни

Продюсери проєкту та інші судді ніяк не коментують рішення колеги. Цікаво, що одним із наставником був репер Олексій Потапенко, який досі перебуває за кордоном та не наголошував, що найближчим рейсом повертається в Україну, хоча нові випуски “Голосу країни” планують запустити в ефір вже у жовтні цього року.

Святослав Вакарчук з першого дня повномасштабного вторгнення займається волонтерською діяльністю, їздить з концертами для військових навіть у найгарячіші точки, щоб хоч якось підтримати дух бійців. Але не одними піснями допомагає знаменитість. Зараз Святослав організовує благодійні тури свого гурту у Європі, щоб віддати зібрані кошти на допомогу Україні за ЗСУ.

Нагадаємо, що влітку цього року соліст гурту “Океан Ельзи” став батьком вдруге. У співака народилась донька, якій дали ім’я Соломія.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".