Як виглядає колишня дружина Вакарчука: терпіла фавориток і коханку, але дитину на стороні не стерпіла?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук прожив у шлюбі зі своєю першою дружиною Лялею близько 20 років. Втім, сина зірці подарувала зовсім інша жінка.

Свого часу Святослав Вакарчук присвячував коханій Лялі неймовірні тексти. Глядачі не могли повірити у те, що колись таке велике кохання може закінчитися. Але рік за роком у мережі з’являлися все нові чутки про коханок та фавориток музиканта.

На Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки
Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Наприклад, Христина Соловій тривалий час вважалася обраницею співака, хоча обидва цю інформацію спростовували. Але так чи інакше, дівчина залишалася підопічною артиста, проникаючись його текстами та стилем. Навіть зараз у творчості співачки можна помітити відбиток впливу Святослава.

Христина Соловій розповіла правду про свій роман зі Святославом Вакарчуком
Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Та минулого року український шоу-бізнес сколихнула неабияка новина: Святослав Вакарчук прийняв рішення розлучитися зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Подейкували, що жінка дуже важко сприйняла цю новину і навіть потрапила до лікарні через нерви.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Через два місяці ситуація стала більш зрозумілішою, адже піар-відділ музичного гурту повідомив про народження у Вакарчука первістка Івана. На той момент хлопчику вже було декілька місяців.

Чи пішов музикант до нової сім’ї? Чи одружився з матір’ю свого сина? Усі ці питання залишалися без відповіді. Аж допоки його імовірна коханка Євгенія Яцута знову не засвітила вагітний живіт.

Як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука

Тоді стало все на свої місця: Святослав Вакарчук мав стати батьком вдруге, а публічна заява про вагітність нової дружини не змусила себе чекати — музикант усе підтвердив.

Тим часом Ляля Фонарьова взагалі не фігурує у медійному просторі. Святослав Вакарчук не зачіпає її імені ні в соціальних мережах, ні в пресі. Судячи з усього, жінка відмовляється спілкуватися з журналістами, адже жодного разу не дала інтерв’ю, яке охоче б взяло будь-яке ЗМІ.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".