Дочка Оксани Марченко проти дочки Ігоря Кондратюка: як виглядають та чого досягли спадкоємиці зірок Х-Фактора

Коли Оксана Марченко та Ігор Кондратюк були хорошими друзями, їхні дочки ще навчалися в школі. Однак обидві виросли і стали справжніми красунями.

2014-го дружбі знаменитого українського продюсера Ігоря Кондратюка та телеведучої Оксани Марченко настав кінець. Уся справа в тому, що президент російської федерації володимир путін охрестив дочку Оксани та її чоловіка Віктора Медведчука Дарина. А 2014 почалася війна.

Стало відомо, чого досягли доньки Ігоря Кондратюка і Оксани Марченко

Стало відомо, чого досягли доньки Ігоря Кондратюка і Оксани Марченко

Дівчинка росла непублічною персоною, а показати красуню, яка виросла у сім’ї олігарха Марченко наважилася лише на її вісімнадцятиріччя. Дівчина успадкувала риси своєї матері, а також певно харизму та енергетику.

Минулого року навколо Дарини прогримів небувалий скандал — сімнадцятирічна спадкоємиця Віктора Медведчука вступила до Женевського університету. Але за декілька днів до вильоту у Швейцарію її візу анулювали. Причина недопуску до країни Європейського Союзу проста та лаконічна — зв’язок з володимиром путіним.

Який саме напрямок обрала Дарина Медведчук достовірно невідомо. Втім, немає жодних сумнівів, що батько-бізнесмен знайшов для своєї спадкоємиці гідну альтернативу Женевському учбовому закладу.

Єдина дочка Ігоря Кондратюка так само, як і Дарина росла у атмосфері шоу-бізнесу, хоча преса до неї не мала жодного доступу. Дівчина обрала вельми нестандартний напрямок — космічна інженерія. Аби здобути наукову професію вона рушила до Сполучених Штатів Америки, де зараз і навчається.

Стало відомо, чого досягли доньки Ігоря Кондратюка і Оксани Марченко. Свіжа фотографія Ігоря Кондратюка та його дітей, Данила, Сергія та Поліни

Поліна не бачила свою сім’ю ще з минулого року, коли вилетіла за кордон у вересні 2021-го. Дівчина намагалася потрапити до України, але усі її квитки були анульовані через війну. Нещодавно Ігор Кондратюк повідомив, що вони таки збираються приїхати до Поліни, адже дуже скучили за молодшою дочкою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".