Аліна Гросу зізналася, чому насправді від неї пішов чоловік через півроку після весілля: “Ніколи не кохав”

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як прийшла до рішення розлучитися зі своїм колишнім чоловіком Олександром Комковим.

Італійське весілля знаменитої української співачки Аліни Гросу було найрозкішнішим в сезоні. Подейкували, що за торжество було сплачено 100 тисяч доларів, і до того ж повністю з кишені батьків артистки.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Аліна Гросу зізналася, чому насправді від неї пішов чоловік

Однак, вже через півроку стало відомо про те, що Аліна та її обранець Олександр прийняли рішення розлучитися. Співачка не робила з сімейного скандалу великої таємниці і розповіла журналістам, що трапилося між неї та її коханим.

Аліна Гросу зізналася, чому насправді від неї пішов чоловік

Виявляється, Олександр попросив перерви у стосунках, а сам тим часом пішов до іншої жінки. До цієї події стосунки пари стрімко псувалися. Навіть доходило до неприємних зізнань, які не можуть сподобатися жодній жінці.

Аліна Гросу побудувала кар'єру за рахунок колишнього чоловіка
Аліна Гросу зізналася, чому насправді від неї пішов чоловік

“Він мені вже казав: Я тебе ніколи не кохав. Я думав, що кохав”. Потім вже були дуже брудні розмови. Він мені казав: “У мене кожна наступна багатша за попередню”. І для мене все прояснилося”, – заявила Аліна Гросу.

Дане зізнання прозвучало в інтерв’ю для “Зіркового шляху”. Цікаво, що співачка не приховувала своїх ілюзій про цей шлюб. Аліна Гросу вважала, що проживе разом з Олександром усе життя, а натомість отримала ледь не найкоротший шлюб в історії українського шоу-бізнесу. Але зірка ні про що не шкодує, адже коли Комков намагався повернути її, відмовила.

Зараз бізнесмен знову одружений і навіть має дитину. Натомість Аліна зустрічається з актором Романом Полянським. Молоді люди також активно планують майбутнє життя, яке включає весілля, придбання будинку та народження дітей.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".