Куди зникла Софія Ротару, яка з серпня не виходить на зв’язок з фанатами: родичі співачки намагалися виїхати

Легендарна артистка Софія Ротару з перших днів війни підтримувала Україну. Проте, з часом артистка зникла з радарів медіа та соціальних мереж. Що сталося з відомою співачкою і де вона зараз?

Неймовірна артистка Софія Ротару з молодих років прославляла українську культуру та мову. Зірка плідно співпрацювала з тодішнім світилом нашої музики, Володимиром Івасюком. Чимало гарних пісень подарував творчий тандем.

Останні ж роки наша Примадонна вже не їздила у великі тури та обмежувалася парою виступів. Війна застала її в Україні.

“Я у Києві! Молюся за наших захисників та мир в Україні”, — написала знаменитість в Інстаграмі 28 лютого.

50 тисяч фанатів вподобало допис знаменитості. Та після нього Софія Михайлівна вирішила зробити паузу у публікаціях у мережі. Лише у серпні вона повідомила, що повернулася до рідних місць. Селище Маршинці — мала Батьківщина Ротару. Це Чернівецький край. Цікаво, що багато хто вважав, що зірка походить з Молдови, проте, її рідна земля — це наша Буковина.

Як вона сама повідомляє, там вона провела дитинство, ходила до школи. Співачка також написала, що хоче копійчиною підтримати родини наших захисників, які чекають своїх героїв додому з фронту.

Це був останній допис знаменитості. Більше на зв’язок з прихильниками не виходила. Пропав з Інстаграму і син співачки.

Руслан Євдокименко раніше полюбляв робити публікації у мережі, часто показував фото з легендарною мамою. Та на початку війни свій стиль спілкування порушив. Примітно ще те, що у перші тижні російської навали, на кордоні з Молдовою було затримано двох чоловіків, схожих на сина та онука Софії Михайлівни. Проте, сама співачка ніяк не відреагувала та не прокоментувала цей факт.

Куди зникла Софія Ротару

Нагадаємо, що Софія Ротару нині носить статус вдови. Її єдине кохання, справжня половинка, чоловік Анатолій пішов з життя ще у ранніх 2000-х. Через горе артистка хотіла завершити кар’єру на сцені, але рідні змогли допомогти їй впоратися з горем.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".